Puoli vuotta Dubaissa


Puoli vuotta sitten lähdimme Suomesta, uuteen asuinmaahamme Arabiemiraatteihin.

Omakotitalon tyhjennys oli lievästi sanottuna kaoottinen ja lopussa kiireen vuoksi ei enää kaikkea ehditty seuloa. Lähes kaikki meni hyötykäyttöön, myytiin, annettiin ja kierrätettiin. Osa tavaroista katosi, osa varastoitiin, osa otettiin mukaan. Aika vähällä sitä ollaan nyt pärjätty, verrattuna siihen tavaran paljouteen, mitä meillä Suomessa oli.


Tästä muuttopäivä fiiliksiä
Työt

Aloitin juuri uudessa työpaikassa, ennen kun kaikki salongit suljettiin UAE:ssa. Harmittaa kyllä tosi paljon, koska juuri olin pääsemässä kunnon työrytmiin kiinni. Minulla on ollut kokoajan aivan liian vähän töitä ja olen kaivannut työryhmiä kovasti. Noh, täytyy vain toivoa että pian pääsen takaisin töihin.

Täällä rajoitustoimet on olleet aika tiukat mielestäni, joka on tietenkin hyvä. Jospa tiukat rajoitukset tarkoittaisi nopeita rajoitusten purkua. Nähtäväksi jää.

Olen kiitollinen, että saamme olla kotona, ja jääkaapissa on ruokaa, takapihalla on tilaa. Voin vaan kuvitella niitä, jotka asuvat kerrostaloissa, eikä ulos pääse lainkaan. Toki kaupassa käynti on sallittu, mutta esim lenkkeily kielletty. Kotoa saisi poistua vaan välttämättömiin tarpeisiin. Sitä yritämme mekin noudattaa, vaikka meidän rauhallisella asuinalueella ei liikkumista poliisit valvokaan.


Suunnitelmien peruuntuminen

Harmittaa tietenkin omat peruuntuneet suunnitelmat ja työt, mutta onneksi ei mitään suurempaa ole ainakaan vielä peruuntunut. Moni on joutunut perumaan matkan, häät, ristiäiset, hautajaiset ja muita tosi tärkeitä juttuja.

Suunniteltiin että Viivi tulisi pääsiäisenä tänne ja Venlan piti palata maaliskuun lopussa. No lennot ja matkasuunnitelmat on tietenkin peruttu. Onneksi heillä kummallakaan ei kuitenkaan ole hätää ja pärjäävät Suomessa hyvin.


Tykkää-merkinnät

Kommentit