Muuttopäivä

Muuttopäivä

Nyt se on täällä. Kahden vuoden aikana olen käynyt tätä päivää mielessäni läpi satoja kertoja. Yrittänyt miettiä vaihe vaiheelta miten lähtöpäivä sujuu ja miltä se oikein tuntuu. Toki mun haaveilut koko perheen yhteisestä lähdöstä saivat Viivin Suomeen jäännin myötä totaalisen tyrmäyksen.

Mielikuvaharjoittelut siis on muuttuneet, ja enemmän tilaa on jätetty surulle.

Lähdemme Aleksin ja Elmerin kanssa kolmestaan matkaan. Mika on jo odottamassa meitä Dubaissa, palattuaan työreissultaan Afrikasta. Venla taas jää vielä pariksi viikoksi hoitamaan koulu- ja työasiat kuntoon.

Ei kuullosta kovin houkutellevalta lähteä kahden lapsen ja kahdentoista matkalaukun kanssa. Mutta onneksi pojat on jo niin isoja ja heillä on paljon kokemusta matkustamisesta, pärjäämme siis hyvin.Koti

Saimme kotimme tyhjennettyä jo sunnuntaina. Viimeiset siivoukset tehtiin maanantai-aamuna, jotta uusi asukas pääsi muuttamaan sisään. Täytyy myöntää, että olin kiintynyt vanhaan taloomme tosi paljon. Olin 19 vuotias, viimeisillään raskaana, kun siihen muutimme. Meidän lapset ovat asuneet talossa aina. Se oli meille hyvä ja rakas koti.
Viivi

Olemme viettäneet edeltävät pari viikkoa tosi tiiviisti yhdessä. Lapset ovat myös keskenään olleet super huomaavaisia toisiaan kohtaan. Kaikki ovat kaivanneet paljon läheisyyttä ja haleja. Olemme jutelleet paljon kaikesta lähtöön liittyvästä.

Huomaan että on tiettyjä asioita mitkä pitää olla kunnossa. Mm. Viivin talvitakin etsintä on ollut minulle jopa pakkomielteisen tärkeää. Haluan että hänellä on lämmin takki. Se on asia mihin voin vaikuttaa ja mistä pystyn huolehtimaan. Haluan myös varmistaa, että Viivin uusi huone mummolassa on kiva ja kotoisa. Jotta hänellä olisi mahdollisimman miellyttävää siellä olla.

Mietin miltä tänään illalla tuntuu kun Viivi lähtee lentokentältä kotiin ja me suuntaamme koneeseen. Luulen että siltä, kuin joku repisi sydämmeni rinnasta ja talloisi sen kentän lattiaan. Henkeni salpautuu ja kurkkua kuristaa. Tekee mieli karjua ja huutaa että perutaan kaikki. Jäädään Suomeen. Että tämä oli pahin virhe ikinä.

Nuo edellä mainitut tunteet varmaan joudun käymään läpi. Mutta silti tämä nyt tapahtuu ja tämä on oikea ratkaisu meille, tähän hetkeen. Selviämme siitä ja uskon että jopa nautimme kaikki olostamme, ennen pitkää.

Viivi, olet maailman rakkain, ihanin, sydämmellisin ja paras tytär mitä äiti voi koskaan toivoa. Rakastan sinua ❤️

Muista se. Aina.


Hyvästit

Hyvästejä on tässä jötetty jo yli kuukauden ajan. On ollut monta liikuttavaa ja haikeaa kohtaamista. Toisaalta on myös ihanaa saada näin paljon huomiota ja rakkautta osakseen. On ihana huomata, että on tärkeä ❤️

Olen todella onnekas, että minulla on niin monia ystäviä ja läheisiä. Olette kaikki tärkeitä ❤️


Nyt pakkaan viimeiset tavarat laukkuihin ja alan valmistautumaan lähtöön.

Wish me luck!


Muutto Dubai Perhe Matkustus

Tykkää-merkinnät

Kommentit