Mun esittely

Ihanan paljon uusia lukijoita tullut blogiin.

Ajattelin että on hyvä hetki päivittää oma esittelyni, onhan ekasta tekstistä kulunut yli kaksi ja puoli vuotta.

Olen Minna, 36 vuotias kolmen lapsen äiti, naimisissa kuudettatoista vuotta.

Asuin ensimmäiset 18 vuotta elämästäni Savossa Siilinjärvellä ja seuraavat 17 vuotta Helsingissä.
Nyt viimeisen reilun vuoden olen asustellut Dubaissa.

Perheeseeni kuuluu mieheni Mika, tytär Viivi ja kaksospojat Aleksi ja Elmeri. Kansamme asustaa myös siskontyttöni Venla.

Järkytyin syvästi kun pari kuukautta ennen muuttomme Dubaihin, tyttäremme ilmoitti haluavansa jäädä Suomeen. Hän asuu käy Etu-Töölön lukiota toista vuotta ja tuntuu pärjäävän oikein hyvin Suomessa.

Olen perhekeskeinen äiti-ihminen ja rakastan lasteni kanssa tekemistä, ruuanlaittoa, leipomista ja syömistä. Tykkään myös minun työstäni, vaikka kovasti yksipuolisempaa duunia täällä teenkin kuin Suomessa.

Olen semisti itsepäinen ja jäärä, minun on vaikea myöntää olevani väärässä. Onneksi ei kovin usein tarvitsekaan, koska lähes aina olen oikeassa 😁

Luotan helposti ihmisiin ja ihmisten hyvyyteen ja rehellisyyteen, mutta annan huonosti anteeksi jos minun luottamukseni rikkoo tai mieleni pahoittaa.

Ajattelen usein muita jopa vähän liikaa ja olen valmis karsimaan omia mukavuuksia toisten takia. Tietenkin oletan että minua kohdellaan samoin ja välillä marttyyrius puskee pintaan.

Olen herkkä ja tunteellinen, loukkaannun helposti ja kestän huonosti kritiikkiä. Itken helposti, oli kyse säikähdyksestä, surusta, ilosta, vihaisuudesta tai turhautumisesta. Vaikka olen herkkä, olen myös vahva, enkä luovuta helpolla. Suojelen minulle rakkaita ihmisiä viimeiseen asti ja pidän omieni puolia.

Olen suorasanainen, enkä voi sietää ihmisiä jotka ovat yhtään manipuloivia. En kestä kieroilua, enkä toisten vähättelyä.

Pelkään helposti etten kelpaa, ja huomaan että tämä ajoitus rajoittaa minun toimiani. En kestä sitä, jos joku ei pidä minusta.

Olen ylpeä meidän avioliitosta ja meidän lapsista.

Toivon että lapsistamme kasvaa omatoimisia, onnellisia ja toisia arvostavia, ystävällisiä ihmisiä.

Toivon että tulevana vuonna matkustaminen helpottaa, jotta pääsemme käymään Suomessa ja meidän rakkaat vierailemaan meillä.

Haaveilen joulusta Lapissa, omasta kesämökistä Suomessa ja siitä että saan viettää aika tärkeiden ihmisten kanssa.

Urahaaveena on se, että saisin työskennellä taas monipuolisesti, itsenäisesti ja että minulla olisi paljon omia ihania asiakkaita.


Tykkää-merkinnät

Kommentit