Mitä kaikkea aion tehdä Suomessa

Neljä kuukautta pois Suomesta on pisin aika mulle ikinä. Nyt eka loma Suomeen on ihan lähellä. Mitä kaikkea ulkomailla asuvana kaipaan? Mitä kaikkea aion tehdä?

1. Perheen ja ystävien kanssa oleminen. Ehdoton ykkönen, asia mitä kaipaan ylivoimaisesti eniten. Varsinkin oman tyttären läsnäoloa.

2. Hanavesi. Siihen on jo tottunut, että hanasta ei voi vettä juoda. On jotenkin ihanaa, että hanasta tulee puhdasta ja raikasta, kylmää vettä.

3. Ruoka. Sushibar & Wine, Green Hippo Cafe ja Pupu. Niissä on pakko ehtiä käymään. Ja uutena Bruket Cafe, en ole käynyt, mutta seuraan somessa ja kuolaan niitten annoksia harva se päivä.

4. Talviurheilu. Odotan luistelua, laskettelua, lenkkejä äidin takametsissä lumisissa maisemissa.

5. Teatteri. Haluaisin päästä katsomaan Maailma on tehty meitä varten- musikaalin.Ihan mielenkiinnolla itsekin odottelen, että mitähän kaikkea jää tekemättä. Tiedän, että kokoaikaa ei voi mennä ja touhuta, vaan pitää osata myös olla ja rentoutua.What I’m gonna do in Finland?

Our first vacation in Finland is near by. This is the longest time I have ever been away from Finland. 4 months in Dubai and there are many things I miss from my home country. What are those things and what I’m planning to do?

1. Spending time with family and friends. Definitely the most important one. I miss our time together, especially with my daughter.

2. Tap water. In Finland we have fresh, cold and pure drinking water from tap.

3. Food. I miss my favorite restaurants. I am planning to go at least my Top 3 restaurants to eat.

4. Winter sports. I’m excited about skating, downhill skiing and long walks at my mothers backyard and forest. (Hopefully there is snow, this winter has been strangely warm.)

5. Theater. There is one musical show in theater and I would love to see that.

Tykkää-merkinnät

Kommentit