Meidän lapset


Viivi


Aito, herkkä, tunteellinen, auttavainen, suora, luotettava, määrätietoinen, tempperamenttinen ja sitkeä.

Viivin kanssa sattuu ja tapahtuu. Mutta vauhtia ei puutu, eikä tunteita! Parhaimmillaan on maailman kivointa, mutta tunnin päästä saattaakin olla jo eri ääni kellossa. Viivin seurassa ei tarvitse pelätä huonoa kohtelua, olipa kyseessä aikuinen tai lapsi, Viiviä ei pelota sanoa mielipidettään tai tuomita huonoa käytöstä. Viivin kanssa ei kenenkään tarvitse miettiä mitä mieltä hän on, koska todennäköisesti se on jo kerrottu. Viivi on viimeisen päälle koti-ihminen, ja pyörittää vaivatta leipätaikinan samalla kun hoitaa lapsia toisella kädellä. Viivi on nuoresta iästään kokenut paljon, joten ihan pienestä hän ei säikähdä.

🤍 Unelmien päivä on saada hoitaa vastasyntyneitä vauvoja.

🤷🏼‍♀️Päihittää muut vauvanhoidossa ja tietovisassa, jos aiheena vauvat!


Aleksi


Vilkas, rehellinen, tunteellinen, herkkä, empaattinen, kohtelias, reipas ja tempperamenttinen.

Aleksi aistii muiden fiiliksiä ja tekee kaikkensa ettei kellään olisi paha mieli. Aleksi arvostaa reilua kohtelua ja odottaa samaa muiltakin. Hänessä on virtaa aamukuuden ja iltakahdeksan välillä enemmän kuin duracell pupussa, mutta kun akku on tyhjä, on unen aika. Aleksin kanssa on mukava ja helppo olla, kaikilla on kivaa ja jokainen otetaan huomioon.


🤍 Unelmien päivä on suuren kaveriporukan kanssa Lintsillä


🤷🏼‍♀️Päihittää muut sosiaalisilla taidoillaan ja rakkauden määrällä!Elmeri


Ahkera, mutkaton, määrätietoinen, hyvä neuvottelija, rauhallinen ja vahva.

Elmerin kanssa on aina helppo olla. Vahvoja tunnepurkauksia tai kiukkua on turha pelätä. Elmeri osallistuu mielellään lähes kaikkeen, kotitöistä korttipeliin ja jaksaa pitkän päivän peltotöissä tai autokorjaamolla. Hommia ei lopeteta, ennen kun on valmista. Oppii nopeasti tekniset asiat ja hallitsee ajon kaivinkoneesta rekkaan.


🤍Unelmien päivä on tehdä iskän kanssa töitä ja syödä herkkuja.


🤷🏼‍♀️Päihittää muut mennen tullen automerkkien tunnistuksessa!Kaikki niin rakkaita, omanlaisiaan ja erilaisia. Jokaisella omat vahvuudet ja haasteet. Ihan mielettömiä persoonia ja olen vaan niin onnellinen, että saan olla heille äiti ❤️
Kirjoitin nämä tekstit supernopeasti. Jotenkin omista lapsista on niin helppo kertoa. Kumminkin olin ihan varma, että jokaisella löytyy jotain korjattavaa tai pois otettavaa, mutta ei. Ja voitteko uskoa että unelmien päivät meni kaikilla täysin oikein! Siinä ajattelin ainakin, että olisi tullut jotain palautetta lapsilta.

Voin siis sanoa, että tunnen lapseni ja olen onnistunut kuuntelemaan heitä hyvin ❤️

Tykkää-merkinnät

Kommentit