Innostuksen aiheita

Eli millä saan tässä poikkeustilanteissa oman mielen piristymään.

1. Instagramin Livet! Ihan mieletön keino päästä vuorovaikutukseen ihmisten kanssa itseään kiinnostavan aiheen ympärillä. Omalla tililläni livessä on puhuttu ulkomailla asumisesta.
Työtilillä @makeuphair_minna taas livessä on käsitelty meikkaamista ja jatkossa puhutaan myös hiuksista.

Jännitän kovasti puhumista usean ihmisen edessä, mutta uskon myös että tuon tyyppiset pelot ja epämukavuudet on voitettavissa.

Huomaan että liven jälkeen olen aivan liekeissä ja suunnittelee innoissani jo seuraavaa kertaa.


2. Leipominen ja ruuanlaitto

Rakastan leipomista ja tykkään laittaa ruokaa. Nyt on kunnolla aikaa työläämpienkin juttujen tekoon. Olen laittanut myös muutamia reseptejä someen ja jopa onnistunut innostamaan seuraajia tekemään niitten pohjalta.

3. Liikunta

Olen ollut kova lenkkeilijä koko täällä asumisen aikana. Olemme käyneet lähes joka päivä lenkillä ja nythän se on kokonaan kielletty. Olenkin tehnyt päivittäin joko joogaa tai jumppaa Youtube- videoiden avulla. Tuo jumppaaminen on mulle aina ollut jotenkin vastenmielistä, mutta nyt olen jäänyt koukkuun kyykkäämiseen, askelkyykkyihin, punnertamiseen ja burpeihin. Ihan mieletöntä! Ja vielä se fiilis, kun huomaa, että siinä oikeasti kehittyy!

4. Lasten kanssa tekeminen

Pojat helposti vain pelaa tai katsoo YouTubea, ellei heitä parista muihin juttuihin. Olen sitä mieltä, että lapset eivät ole itse tarpeeksi kypsiä tekemään päätöksiä tässä ajankäytössään, joten pakotan välillä muuhunkin. Ja hehän tykkää myös vaikka heitellä vesi-ilmapalloilla tai potkia palloa, pelata lautapelejä tai leipoa. On tosi mukavaa touhuta yhdessä ja uskon että meidän pojille tämä aika jää mieleen siitä, että kerrankin vanhemmilla oli oikeasti heille aikaa.

5. Leffa- ja sarjamaratonit

Olen katsonut paria lempparisarjaani ihan alusta. Greyn anatomia ja Suits on kohta jo uudelleen läpikäyty.

Koko porukan kanssa on katsottu Ace Venturat, Muumiot, Batmanit Ocean’s 11-8. Listalla on vielä ainakin Charlien Enkelit ja Spider Manit.

Tykkää-merkinnät

Kommentit