4 viikkoa muuttoon

Tällä hetkellä olen super innostunut! Olemme Dubaissa asunnon etsintä reissulla. Nyt taas muistan, miksi tänne haluamme muuttaa. On tämä vaan mieletön paikka!


Tulimme maanantaina aamulla ja jo heti iltapäivällä kävimme katsomassa ensimmäiset asunnot. Löysimme ihania, meille uusia alueita. Täällä asuntoilmoituksissa kuvat on tosi epäselviä ja epäoleellisia. Usein kuvattuna on pieniä yksityiskohtia mm.portaiden kaide, ammeen reuna, vessan peili. Mutta kokonaiskuvaa ei saa netti-ilmotuksen perusteella lainkaan. Ainakin nämä ekat 5, oli huomattavasti parempia livenä kuin kuvissa. Kivempihan se näin päin on!


Täällä on jo pahin kesän kuumuus helpottanut, mutta edelleen on tosi lämmin. +42 taisi olla eiliset päivälämmöt ja aurinko porotti pilvettömältä taivaalta.


Majoitumme tällä kertaa Dubai Marinassa, ihan rannalla. Marina on alueena ehdoton turistien suosikki. Täällä on kaikki tarvittava, iso ostari, ranta, ravintolat ja muut viihdykkeet ja aktiviteetit.Tänään mennään katsomaan lisää asuntoja ja varmasti vielä monena muunakin päivänä. Shoppailu jää meiltä täysin sivuun, koska ei ole järkevää kuljettaa edestakaisin tavaroita.
Ihanaa viikkoa!


-Minna

Tykkää-merkinnät