3 viikkoa muuttoon ( ja koti löydetty! )

Olemme kolunneet asuntoja aamusta iltaan viimeisen viikon ajan. Dubaissa ympäriinsä ajeleminen on hidasta ja hankalaa, koska tiet ja rampit ovat isoja ja monimutkaisia. Yksi risteyksen missaus saattaa merkitä 15km lenkkiä.

Paikallinen ajotyyli on semi reipas ja ajaessa pitää olla todella skarppina. Onneksi Mika on tottunut ajamaan ympäri maailmaa, eikä helposta hätkähdä.


Sunnuntai-iltana ajoimme päivän viimeiselle asuntonäytölle, paikkaan jonka Venla oli meille löytänyt. Asuinalue on vasta valmistunut ja kaikki on uutta ja siistiä. Sijainti on mahtava ja viereen valmistuu pian jättimäinen ostoskeskus. Alue tuntuu turvalliselta ja viihtyisältä. Siellä voi lapset liikkua itsekin puistoon, allasalueelle tai kavereita tapaamaan.


Jo ennen asuntoon menoa, olimme varmoja, että nyt se unelmien koti on löytynyt.

Ja se fiilis kun pääsimme taloon sisälle! Olimme aivan innoissamme molemmat! Takapihan aidan takana on aavikkoa, missä juoksenteli kameleita ja jotain antiloopin näköisiä eläimiä. Takapiha on siis ihan landea, etupihan puolella toisia taloja. Talojen keskellä mukavan näköinen puistoalue, mistä löytyy leikkipuistot, uima-altaat ja grillauspaikka.


Muutto alkaa tuntua kokoajan todellisemmalta. Kolme viikkoa, 21 päivää. Se ei ole enää kovin pitkä aika odotettavaksi.

Asunnosta innostuneena kävimme katselemassa huonekaluja ja kodinkoneita. Sängyt on tietenkin tärkeintä, mutta niitä ei löydetty.

Onneksi monesta liikkeestä saa toimituksen vaikka samalle päivälle, niin päästään toivottavasti heti uuteen kotiin nukkumaan.


- Minna

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Marjaana
,
Hyvältä näyttää! Tsekkaa Pan Emiratesin ja Jyskin sänkytarjonta!
LifeofMinna
LifeofMinna,
Kiitos vinkistä 🤗
On hankala, kun ei yhtään tiedä mistä aloittaa.

Minna
nouw.com/lifeofminna