2 viikkoa muuttoon

Fiilikset

Stressaa. Aika kovastikin. Jopa ahdistaa. En ymmärrä miten ihmeessä pystymme elämään niin kaukana Viivistä.


Lisää tästä - https://nouw.com/lifeofminna/kun-seitsemasta-tuli-viisi-36245737


Mietin sitä hetkeä, kun lentokentällä sanotaan heipat, moneksi kuukaudeksi. Nähdään seuraavan kerran kun Viivi tulee meille viettämään joulua Dubaihin. Apua!


Äitini sanoi, että oli miettinyt haluaisiko olla paikalla kun lähdetään. Ei kuulemma, koska ei kestäisi katsoa minun tuskaani. Ymmärrän. En haluaisi että kukaan muukaan joutuu sitä katsomaan. Mutta ei ole vaihtoehtoja.

Lisäksi lähdön hetkestä puuttuu yksityisyys. Tulen itkemään siis ihan julkisesti, lentokentällä ja muiden katseiden alla.

Onneksi rakas mieheni ja meidän pojat on mukana. Pystymme kaikki tukemaan toisiamme. Jokaiselle tulee olemaan tiukka paikka, enkä usko että kuivilla silmillä selviää kukaan.

Tieto tulevasta tilanteesta on varjostanut mun iloa ja riemua, vaikka toki niitäkin koen tuntevani. Mutta kaikessa siinä innossa on taustalla huoli ja suru.

Äitiys on maailman paras ja tärkein asia minulle. Ja siksi tunteet ovat niin voimakkaat ja hallitsevat. Tuntuu jotenkin väärältä. Vaikka tiedänkin, että ratkaisu on oikea. Todella ristiriitaiset tunteet.

Ostimme lennot Viiville jouluksi ja laskimme samalla että olemme erossa 82 päivää. Laskuriapit käyttöön, faktojen kanssa on aina helpompi olla ja käsitellä asiaa.

Yritän pitää mielen hyvänä ja hokea itselleni, että selviämme tästä kyllä. Ja siihen uskon täysin, mutta helppoa se ei varmasti tule olemaan.


Ikuisesti toistemme mukana

Otimme Viivin kanssa molemmat pienet tatuoidut sydämet, jotka muistuttavat meitä toisistamme. Näin kuljemme toistemme mukana aina. Sydän kertoo myös siitä ehdottomasta rakkaudesta, mikä lapsen ja vanhemman, meidän välillämme on.

Käytännön asiat


Tavaraa on vielä paljon. Viime päivinä olen pakannut omasta mielestä paljon, mutta tavaran määrä ei tunnu vähentyneen.

Talvivaatteet odottaa viemistä varastoon, kesävaatteet on pakattu osittain jo matkalaukkuihin. Huonekalut ja poikien huoneen lelut, pelit ja kirjat odottaa myyntiin menemistä. Tänään olen aktiivinen tori.fi:n käyttäjä, lupaan sen itselleni.

Olen yrittänyt arvioida paljonko tavaraa lähtee mukaan. Hankala miettiä, eikä suurinta osaa tavaroista voi vielä pakata. No, tääkin asia jörjestyy ja hoidetaan. Päivä ja asia kerrallaan.Tykkää-merkinnät