2 viikkoa muutosta


Alkaa jo mennä oikeesti hermot. Haluan omaan kotiin ja niin haluaa muukin perhe. Tuntuu, että siitä kaikki vasta alkaa. Nyt ollaan jossain ihme välitilassa.

Tällä viikolla meidän pitäisi uuteen kotiin päästä jo muuttamaan. Toivotaan, mutta uskon vasta kun näen.


Olen kolunnut sisustusblogeja, jotta tyhjän talon sisustus ei menisi ihan mönkään. Ystäväni unelma olisi päästä sisustamaan koko talo alusta saakka, minulle se on lähinnä painajainen. En ole koskaan oikein ollut aiheessa kartalla. Olemme asuneet vanhassa ja pienehkössä talossa, jossa lähinnä tavaroiden mahtuminen on ollut ykkös prioriteetti. Käytäntö edellä olen siis joutunut menemään aina aiemmin. Nyt taas uudessa kodissa on paljon säilytystilaa ja kaappeja, joten voin keskittyä enemmän tyyliin. Tyyli on aika hakusessa, tai oikestaan tiedän suurinpiirtein mitä haluan, mutta mieheni lähen toisen ääripään mieltymykset hankaloittaa. Mika ostaisi meille lasia, metallia, kliiniä ja tyylikästä. Minä rakastan pehmeyttä ja kotoisuutta, haluan että koti tuntuu lämpimältä.
Kodilta ja rakkaudella täytetyltä.Työasiat on alkaa olla järjestyksessä nyt. Ihan mielettömän upeaa päästä työskentelemään täällä! Aloitan Dubai Marinassa sijaitsessa kampaamossa The Salon Rixos Dubaissa työt jo tällä viikolla.

Kuva : @laurihyttiphotography

Kuulin todella iloisia uutisia Viivin koululta! Opinto-ohjaaja lupasi auttaa järjestämään opiskelut niin, että Viivi voi halutessaan olla pitkänkin aikaa meidän luona. Upeaa toimintaa koululta! On todella lohdullista tietää, että on se mahdollisuus, jos Viivi haluaa täällä meidän kanssa olla ❤️

Vinkatkaa mulle sisustusblogeja tai jakakaa muita linkkejä mistä te poimitte omat inspiraationne.


Ihanaa viikkoa!Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mirka
,
Instagramista hakusana (esim tyylisuunta) haulla löytyy aivan upeita koteja joista saa hyviä vinkkejä 😍
LifeofMinna
LifeofMinna,
Kiitos vinkistä, otan ehdottomasti käyttöön 😍💯
nouw.com/lifeofminna