1v ja 5kk Dubaissa täynnä

Aika kuluu täällä erityisen nopeasti vai tuntuuko muuallakin asuvilla samalle?
Tai ehkä iso elämänmuutos, tänne muuttaminen jotenkin ikäänkuin päättää yhden aikakauden ja sen takia aika tuntuu kiiruhtavan. On siis aika ennen muuttoa ja muuton jälkeen.

Kerroinkin jo edellisissä postauksessa että muutimme Marinaan ja olemme viihtyneet hyvin. Edelleen tykätään kovasti ja päätös oli meille oikein sopiva. Ainoa asia mikä puuttuu on takapihan grillailut ystävien kanssa, mitä villassa tuli useasti tehtyä.Aleksin ja Elmerin synttärit oli helmikuussa ja 12v juhlat pidettiin aavikolla. Idea aavikkosynttäreistä tuli pojilta ja näin koronarajoitusten aikaan se toimi mainiosti. Kutsuimme muutaman ystäväperheen mukaan ja lapset riehuivat dyyneillä hyppien ja hiekassa kierien. Grillasimme hodareita ja söimme herkkuja. Oli tosi kivat ja rennot synttärijuhlat.


Tämä kuva Aleksista on jotenkin maailman söpöin. Venla nappasi sen aavikkoreissulla. Jotenkin ihanan elämää täynnä ja tunnetta ❤️

Se päivä kun vierailimme aavikolla, tein MyDay päivää @instaperheet tilille. Oli aivan mahtavaa! Tulisipa tälläisiä lisää!Toinen tosi kiva juttu oli pari päivää sitten kun Aavikolla Podcast:n Jenni ja Janni pyysivät minun vieraaksi heidän podiin.

Olen kuunnellut kaikki heidän jaksot ja mielenkiinnolla odotan että minun jakso julkaistaan. Postaan kyllä asiasta somessa, heti kun tiedän päivämäärän julkaisulle.Olen haaveillut omasta podcastista siitä lähtien kun tänne muutettiin ja olen hankkinut jo tarvikkeet äänitystä varten. Olen myös tehnyt listan vieraista, kysymyksistä ja aiheista mitä haluaisin käsitellä.


Nyt päätin, että taidan tämän haaveen uskaltaa toteuttaa!

Luuletko että kuuntelisit jos juttelisin ihmisten kanssa jotka asuvat tai ovat asuneet ulkomailla?

Kommentoi vaikka tähän tai laita viestiä Messengerissä, Instassa tms.


Ihanaa lähestyvää viikonloppua ja toivon että sinäkin uskallat tehdä sen, mitä olet epäröinyt ❤️Tykkää-merkinnät