1 viikko muuttoon


Tukiverkko


Kun tarvitsen ymmärrystä, soitan Heidille. Sieltä tulee 100% tuki ja ymmärrys, oli sitten kyse lastenkasvatuksesta, parisuhteesta tai työongelmasta. Olemme olleen ystäviä 25 vuotta ja käyneet läpi monenlaista elämäntilannetta ja kriisiä.

Kun tarvitsen neuvoja, soitan äidilleni tai siskolleni Lauralle. He ovat minun kriisipäivystykseni, jonne soitan hädän hetkellä toimintaohjeita.

Viivi on apuni silloin, kun mietin mikä on oikein. Hänen oikeudenmukaisuuteen ja ihmisten tasavertaiseen sekä reiluun kohteluun voin luottaa. Hänellä on erinomainen harkintakyky noinkin nuoreksi ihmiseksi.

Mietin miten ihmeessä pärjään ilman tätä tukiverkkoa? Dubaista voi toki Suomeen soitella, mutta luulen että ihan samanlaista yhteyttä emme pysty ylläpitämään.
Läksiäisjuhlat

Vietimme viime viikonloppuna läheistemme kanssa läksiäsjuhlia. Juhlimme samalla, hieman etuajassa, mieheni 40v synttäreitä.

Täytyy sanoa, että en osannut edes kuvitella, miten liikuttuva ilta meille tulisi. Pidimme kyllä hauskaa ja nauroimme paljon. Mutta lähes jokainen kyynelehti jossain vaiheessa iltaa.

Prosessoin tätä kaikkea seuraavana päivänä ja ymmärsin että on todella monia ihmisiä, joita meidän lähtömme koskettaa.


Olin ajatellut, etten tule Suomeen ennen ensi kesää. Nyt kumminkin aloin miettimään, jos tulisinkin Viiviä tapaamaan talvella. Viivillä on tulossa nukutuksessa tehtävä toimenpide ja siihen äidin läsnäolo olisi tärkeä. Sekä tyttärelle, että äidille. Aikaa siihen ei olla vielä saatu, katsotaan sitten, miten nopealla varoitusajalla se tulee ja saadaanko aikataulut käymään.7 päivää muuttoon

Se on ihan just! Muutama päivä enää vanhassa talossa jäljellä. Koti alkaa tuntua tyhjältä. Enää välttämättömimmät tavarat on pakkaamatta. Alakerta on vuorattu pahvilaatikoilla, matkalaukuilla- ja kasseilla. Olemme saaneet hyvin mahtumaan henkilökohtaisten tavaroiden lisäksi kodin tarvikkeita. Mukaan on pakattu pyyhkeitä, lakanoita ja jopa keittiötarvikkeita.


Tykkää-merkinnät