Halloj
i morse så delades vi in i grupper, vi dansade några kyrkodanser och hade frågestund med prästen och diakoner. Nu sitter vi i församlingshemmet och stöper ljus. Lite mysigt men enformigt och enkelt. Ikväll åker de flesta hem för att fira midsommar men jag och några till stannar kvar.
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan
vi var i församlingshemmet idag som vanlig. Vi hade lite deep talk och lek. Gick sedan till hallen och tränade, idag gick det väldigt bra. Körde några bra 1 1/2 skruvar på trampet och handvolt helskruv på tumbling för första gången så jag är väldigt nöjd. Vi slapp styrkan och fick duscha istället.Sen bar det av till kyrkan och vi gick igenom hur en mässa går till. Vi skulle ha vandrat tillbaka men det har regnat hela dagen så vi åkte buss tillbaka.

När vi kom tillbaka så döpte vi Erik, det var väldigt mysigt. Vi fick hålla i ljus och äta tårta i slutet. Det blev även en hel del lek efteråt.

Nu ska vi lägga oss.
Kram

Likes

Comments

Hejsan
igår tränade vi gympa, nehä det menar du inte. Det gick helt ok för mig. Vi körde lite basic men även några fulla varv. Kvällsaktiviteten var att bygga med gropkuddarna, ska jag va ärlig så hjälpe jag inte till så mycket. När det var dags att plocka i ordning kuddarna så flydde jag och Smilla in på toan. Hehe. Sedan på kvällen hände inte så mycket. På kvällen är det som mysigast mellan 22.30-23 för då är alla samlade i vardagsrummet. Vi hade handstående bowling och jonglerade.
Nu förbereder vi inför församlingshemmet för våra dagliga tre kyrkotimmar. Vi ska även vandra och vara i kyrkan ikväll.
Kram

Likes

Comments

Hejsan
Vi hade ingen straffstyrka imorse. Jippie. Vi har även varit i församlingshemmet nyss och så har vi ätit. Nu är alla trötta, men vi taggar för träning om en halvtimme
Kram

Likes

Comments

Hejsan, eller godnatt kanske man ska skriva.
Idag har vi varit i församlingshemmet och fått lite info och fått våra gummibiblar. Sedan gick vi tillbaka till Lingvallen, vi åt och sedan tränade vi. träningen gick helt ok, körde bara det vanliga. vi har väldigt blandade kunskaper i min grupp men alla är hur härliga som helst. Vi var även med på kvällsaktiviteten och har gått till Ica. Vi har redan fått en grym gemenskap alla 30 gympabarn. imorgon kanske vi har straffstyrka kl 07.00, några kom försent till kvällsaktiviteten så de sa att vi skulle ut och springa 07.00 men man vet aldrig.
Kram och Godnatt

Likes

Comments

Hejsan
Denna dagen har varit kul men rätt lång. Vi har inte gjort så mycket. Vi har ätit, varit nere vid havet, fått höra reglerna och fått våra rum.
Alla är är jätteschysta. Har även hängt med några jag kände sen innan men har samtidigt lärt känna en del nya.
Kram

Likes

Comments

Hejsan alla goa och glada
Nu sitter jag, Emma och Siri i bilen på väg till Lingvallen. Humöret är på topp och förhoppningsvis har jag inte glömt något hemma.
Kram

Likes

Comments

Snart har jag gått en vecka utan att träna gymnastik. Det känns i kroppen, är alldeles rastlös och vill snurra. Vetenskapen om att jag ska få va på Lingvallen i tre veckor gör mig helt glad och sprallig. Imorgon åker jag. Helt otroligt.
Kram

Likes

Comments

Hejsan
Idag har jag inte så mycket planerat, ska dammsuga, plocka fram studsmattan, packa och gå ut med hunden.

Ni har väll hört om Lisa Holm? Att det finns folk som är så sjuka i huvudet, att de bara gör så. Tänker på hennes familj, alla som kände henne. Vila i frid Lisa.
Kram

Likes

Comments

"Om ett träd faller i skogen, hörs det då om ingen lyssnar?"

"If you only read the books tjat everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking"

"Kim har legat med 15 personer. Kim? Är det en kille eller tjej? Annars vet jag ju inte om det är kungligt eller slampigt"

"Be who you are, not who the world wants you yo be"

"Om du inte använder din röst kommer andra att använda din tystnad"

"Crying doesn't mean your weak, Since birth it's been a sign that you are alive"

"I see humans but no humanity"

" -Mom, why do the best people
-When you're in a garden, which flowers do you pick?
-The most beautiful ones"

"Suicidal people are angels that just want to go home"

Kram

Likes

Comments