Vecka elva tvåtusenarton

Alltså allt jag skrev försvann för att Nouw inte kunde spara... älska mitt liv alltså </3

Nästan alla planer jag hade förra veckan blev förstörda och inte byttes de ut med andra saker, vilket var rätt trist. Jag jag hann iaf träffa min rektor och få betyg i fysik och spanska, träffade en "kostrådgivare", gå på jobbintervju (vill dock inte jobba för dem), möta på snön igen, gå på bio och igår var jag på Djurens Rätt medlemsmöte. Denna veckan ser dock inte jättekul ut...

Veckans citat: "Förväxla inte rörelse med framsteg. En gunghäst kan vara i ständig rörelse men kommer ingenstans" - Alfred A. Montapert

(Detta är verkligen något jag måste ta till mig! Har verkligen märkt att jag får ingenting gjort när jag ska vara i rörelse hela tiden, vilket jag tror många tror)

Inbokade planer: Jag har faktiskt inte riktigt några planer den här veckan mer än att jag var på vårdcentralen idag, ska träffa "kostrådgivaren" snart och ett samtal med min psykolog på torsdag. Kul va? Nä men oftast brukar mina veckor ändå inte bli som jag skriver dem här så jag hoppas det kommer in lite saker under veckans gång. Kanske får

Note to self: Vela inte, övertänk det inte - utan håll i planen!

Materiellt: Just nu behöver jag verkligen inget Köpte kuddar, krukor och växter förra veckan så jag tror jag är all set.


Ärtpesto med pasta, mer ärtor, rostade sojabönor, morot, ruccola, blåbär och rostade tomater till lunch för nån dag sen!

Prioriteringar: Ja om min skola hade börjat prioritera mig lite så hade jag sagt gymnasiearbetet, som skulle varit klart för länge sedan. Jag vill bara skicka in det nu liksom! Därför ska jag försöka prioritera att göra något nytt eller hitta något som kanske får min vardag att se lite roligare ut. JA!

Self-love: Tror att det bästa för mig nu är att påbörja eller avsluta något projekt. Jag tror det kan få mig känna mig lite stolt över mig själv och lite peppad på saker!

Tv/serie: BJag växlar serier väldigt mycket nu men det har nog med att jag inte hittar någon som jag verkligen "fallit för". Jag kollar dock fortfarande på "Everything Sucks" och "BoJack Horseman", men började även nyligen se på "Bonusfamiljen" på Svtplay. Brukar aldrig se svenska serier/filmer/tvprogram, men den här känns mysig ändå!

Plugg: Ja som det ser ut nu... inget?

Planerade blogginlägg: Oh imorgon kommer kanske ett personligt inlägg upp... vi får se helt enkelt vad jag känner. Annars kommer det väl en blandning av inlägg som vanligt.

Gillar

Kommentarer

hannabostedt
hannabostedt,
Åh men hur god ser inte den pastan ut?😍
nouw.com/hannabostedt
lifeofkile
lifeofkile,

Det är en av mina to-go-to rätter, så sjukt god!! *-*

nouw.com/lifeofkile
Instagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtalice