Påsken 2021

Vilken kall påsk vi fick? Som även slutade i snöstorm igår?
Åkte som sagt ut till vårt fritidshus i lördags och hade ett lugnt "firande". Åt påskmat (jag gör alltid en kikärts "no tuna" sallad, mina föräldrar beställde deras påskmat) och bara umgicks.

Letade traditionsenligt efter påskägg i trädgården, gick på en lång men iiiiiskall promenad själv med "två systrar en podd" i hörlurarna (älskar de tjejerna!) och fortsatte kvällen med prat och frågespel.

Fick ett stort påskägg i år som mamma så gulligt (och verkligen inte behövde!!!) satt ihop, fyllt med både vegansk choklad från Chocolatte, hudvård och annat smått o gott som jag luktar vanilj (Tyvärr innehåller läppbalsamet bivax, men det andra verkar vara veganskt! Allt luktar SÅ gott!) och två frågespel. Vi spelade det med "svenska ord" och konstigt nog vann jag trots att inte är bra på sådant. Det roliga är att jag försökte bara tänka logiskt och gissade utefter det - tydligen är det ett smart drag.

Skulle stannat kvar och sovit över, men mådde inte så bra som vanligt så mamma och jag åkte hem sent på kvällen istället. Jag hade en konstigt känsla i hela kroppen, en enormt rastlöshet och instängdhet, vilket jag nu i efterhand förstår då jag blev sämre under natten. Men det var mysigt att komma dit en liten stund och tända brasa och spela spel. Och trots att jag fick vira in mig i flera lager kläder så var det härligt att i alla fall få njuta av solen!

Hur firade ni påsk, om ni gjorde det? xx

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh vad mysigt det låter även om du åkte hem lite tidigare än planerat <3 Jag firade påsk med vännerna i parken, överlycklig över sommarvärmen haha!

nouw.com/celinelundqvists
lifeofkile
lifeofkile,

Gud va mysigt det lät!! Har ni värme? Avis!!! <3

nouw.com/lifeofkile
msahakangas
msahakangas,

Så mysiga bilder, låter som att du hade en väldigt fin påsk! Jag och min sambo åkte hem till mina föräldrar för att äta middag samt för att vara ute i solen på eftermiddagen! Så härligt 🥰☀️

nouw.com/msahakangas
lifeofkile
lifeofkile,

Men åh tack du!! Lät som en supermysig dag! <3

nouw.com/lifeofkile
norenemman
norenemman,
Vilken härlig påsk du verkar ha haft! Mysiga bilder med🥰🙈
nouw.com/norenemman
lifeofkile
lifeofkile,

Men åh tack finis, hoppas du hade en fin påsk <3

nouw.com/lifeofkile
Ida,

Så himla härliga bilder och låter som en mysig påsk!! Jag firade ingen speciell påsk då jag varit själv hela påsken haha, var ute och vandrade och grejer iaf :'))

idanilssonphoto.se
lifeofkile
lifeofkile,

Åh tack!!! Men vandra är ju supermysigt! Hoppas du hade ett par fina dagar ändå <3

nouw.com/lifeofkile
melindabohman
melindabohman,

Du verkar verkligen haft en bra påsk, super fina bilder med <3

nouw.com/melindabohman
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så härliga bilder <3

nouw.com/louiseedling
Instagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtalice