Ikea

Har vaknat upp med världens tjockaste och sega hals de senaste dagarna. Jag som inte har varit sjuk på sååå himla länge och planerade att inte bli på ett tag till haha. Men vi får helt enkelt se, ingen feber eller liknande åtminstone.

Efter lite frukost, kort meditation och en lite frisk luft drog jag och mamma till Ikea för att handla lite ljus. Men som vid varje besök på Ikea kommer man aldrig bara hem med det man planerat att köpa så det blev någon växt och lite lakan etc.
Därefter drog jag hem, käkade lunch och stack ner till Espresso House för lite plugg där jag sitter just nu. Men det var inte så smart då jag inte mår på topp. Och sen insåg jag att jag kanske lagt ner OTROLIGT många timmar på att skriva gymnasiearbetet helt fel. Skickat iväg ett mail till min lärare och frågat så freakar ut lite, men jag hoppas det löser sig.

Snön har fallit igen, nu när man verkligen inte trodde den skulle dyka upp igen, och jag ska dra hemåt. Vill helst bara försvinna här ifrån då det enda man får höra vid borden brevid är hur alla vill se ut på vissa sätt, hur de inte ätit och deras träningsscheman. Inte för att jag blir triggad, men det är helt enkelt inte miljön jag vill vara i.

Vi får se vad fredagskvällen har att erbjuda, bara jag och mamma ikväll.

Hoppas ni får en fin helg!!

Gillar

Instagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstraut