Håkan?

​Något jag ej har berättat är att jag har en biljett till Håkan Hellström imorgon på Ullevi. Och vet ni? Jag är så sjuk obeslutsam om jag verkligen vill åka. Jag kollar på bilder hur det såg ut på hans konsert 2014 och fy fan va mycket människor, är seriöst osäker på om jag klarar det. Om jag klarar det när jag mår så här. Den stressen, den väntan osv. Jag har knappt lyssnat på Håkan någonsin, jag kan inte en enda av hans texter och jag vet att det är så himla tråkigt att gå och se någon när man inte kan texterna. Har varit på få konserter, men på de jag har varit på då jag har kunnat texterna har varit betydligt roligare. 
Det är jag och 4 tjejer som skulle åka upp, då en var tvungen att hoppa av, och det är en tjej i gänget jag mår så dåligt utav. Jag vet inte riktigt varför, men det är väl all historia, och jag vill inte må dåligt i vetskap att hon är där och kan "trycka ner mig".
Samtidigt kan detta bli jättekul och ett minne för livet liksom!​ Och det kan sätta igång inte bara sommaren utan kan även vara vara en stor del i livet mot ett friskare liv.
Men jag vet inte verkligen inte, jag vet seriöst inte hur jag ska göra. Jag känner mig så jävla tråkig ifall jag inte skulle hänga med, men jag får inte klandra mig över hur jag mår. Det är inte rätt, inte när jag har mått som jag mått...
(passande första bild haha!)

Gillar

Instagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstraut