Flyttat sex timmar bort

Hej!
Det var ett tag sen nu!
Ville bara flika in lite o säga att jag lever.
Jag har nämligen flyttat. Sex timmar uppåt i landet. Så nu befinner jag mig i Örebro för studier, därav inte så bra uppdatering. Allt har bara gått i ett och jag har knappt ens kunnat fundera kring mitt val, greppa att jag flyttat hemifrån eller ens till en ny stad... eller riktigt kunnat landa om hur och vad jag känner gällande mitt beslut.
Det är väl kanske fel av mig också att ta ytterligare beslut om hur jag vill göra så här tidigt in på det hela, speciellt då det fortfarande är insparksperiod, men jag vet ju hur jag fungerar i skolmiljön gällande tentor speciellt på tanke med mitt månde. Det har aldrig fungerat att kombinera de två, psykisk ohälsa och studiepress. Tyvärr. Så jag är väldigt kluven, men tar en dag i taget. Ska även träffa SYO på tisdag och kanske få lite råd eller tips där. Får se.

Men så jag bor just nu i en 21 kvm studentlägga, andra hand, fram tills sista november. Fick tag på den OCH skrev på kontraktet samma dag, dagen innan jag skulle åka upp. Snacka om det var en kaos packning!! Det var bara att slänga in allt i bilen och hoppas på att man fick med sig allt... vilket jag verkligen inte gjorde haha. Tror inte jag fattade att jag skulle flytta riktigt och vara på ruta 1 när det gäller saker, men det kan ha att göra med att jag först skulle bo inneboende med en kvinna och hennes ursöta katt där jag skulle ha allt redan fixat. Jag fegade dock ut, även efter ha snackat med henne på telefon i över en timme och bestämt allt. Då kändes det som fel beslut, att jag valt en annan lägenhet framför henne. Kände mig så elak då hon hade en väldigt bra deal och ville att jag skulle bo i hennes lägenhet när hon skulle vara borta i Kroatien. Men nu inser jag att jag gjorde rätt beslut. Hade inte orkat pendla från stan till uni varje dag tror jag, iaf inte under insparken. Nu bor jag bara en kort cyklingstur ifrån universitetet vilket är guld på ett vis... men verkligen inte som jag hade tänkt mig. Ska berätta mer om detta i ett annat inlägg.

Är det något speciellt ni vill veta? Och hur mår ni, vad har ni för er nu efter sommaren?
Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Vad är det du läser?
nouw.com/frulindhamn
lifeofkile
lifeofkile,
nu har jag äntligen svarat i mitt senaste inlägg 💛
nouw.com/lifeofkile
Ida,
Spännande med flytt men förstår att det är mycket att stå i och en stor omväxling, hoppas det går bra! 😃
idanilssonphoto.se
lifeofkile
lifeofkile,
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
åh spännande!! Har flera kompisar från stan som flyttat upp till Örebro, de trivs, hoppas du kommer få fina år <3
nouw.com/corneliakarlsson
artibus
artibus,
Åh så spännande, hoppas du trivs!✨
nouw.com/artibus
linneassofie
linneassofie,
Åh hoppas du får det helt fantastiskt <3 Stort lycka till med allt!
nouw.com/linneassofie
lifeofkile
lifeofkile,
❤️❤️❤
nouw.com/lifeofkile
Yela
Yela,
Åh så kul! Jag bor också i Örebro sedan snart 5 år tillbaka 😃
nouw.com/yela
lifeofkile
lifeofkile,
Vad tycker du om staden? Några tips på mysiga ställen/saker o göra? 😇
nouw.com/lifeofkile
Instagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtalice