En ”vågig” start på september

Det var inte såhär jag tänkt att jag skulle börja September eller denna bloggmånad på.
Så vad är det som har hänt?

Jo... jag tror jag nämligen har råkat på vattkoppor. Nope, jag har faktiskt aldrig haft vattkoppor tidigare och sen i söndags märkte jag att det började klia och röda bett dök upp på mage/rygg. Jag som både är allergisk mot myggor och har en katt som ibland gett mig lite loppbett, trodde först det måste varit något av det. Men när jag sökte upp bilder på vattkoppor och kollade på mina bett så ser de identiska ut. Frågan är bara vart jag kunnat få det, så isolerad som jag är?

Ska höra av mig till nån läkare senare via doktor.se ikväll när mamma kommit hem för att verkligen vara säker. Det kan ju nämligen vara väldigt farligt att få vattkoppor som vuxen, speciellt om man dåligt immunförsvar. Känner mig inte speciellt dålig än dock, men det är svårt att veta när mitt ”normaltillstånd” är att ha ont, vara trött etc. Men jag återkommer! Förresten, bara jag som alltid sagt VATTENkoppor innan? Därav min rubrik.

På tal om hälsa så ringde min läkare idag och som jag antog - i och med att jag inte hade magbesvär både dagarna innan och själva dagen jag gjorde röntgen så visade bilderna ingenting (mer än att jag har ett svagt skelett, men det har ju inte med magen att göra). Kanske berättar mer om samtalet senare, men kan säga att det inte var hoppfullt alls.

Vilken toppenstart på September hörreni...

  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Usch, usch för vattkoppor! Hade det när jag var liten och minns det knappt tack och lov. Jag hoppas verkligen inte att det är någon fara, har också hört detta om att vara vuxen med det! Håller tummarna för dig och massa styrkekramar <3
nouw.com/emmaengstrom
lifeofkile
lifeofkile,
Verkar som det blir bättre o bättre, säkert pga dina fina ord!! Massa kramar <3
nouw.com/lifeofkile
Lise Emilie ,
Fysj, vannkopper er noe forferdelig greier. Jeg håper det snart går over og at du blir fort frisk. God bedring <3 og kram fra mig! Veldig fine bilder du delte her!
Liseemilie.bloook.no
lifeofkile
lifeofkile,
Men åh, tack både för din omtanke och fina komplimang. kram på dig <3
nouw.com/lifeofkile
beattriicee
beattriicee,
Har alltid sagt VATTENKOPPAR 😂 Hoppas du mår bra snart!! ✨
nouw.com/beattriicee
lifeofkile
lifeofkile,
Ja varför heter det inte vattenkoppor eller vattenkoppar?? Mkt roligare ju😂 allt är bra nu, tack för omtanken💛
nouw.com/lifeofkile
Instagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtalice