Aldrig som man planerar

Idag stack jag och mamma en kortis till ett ställe mitt ute på landet som har lite inredning mest för att sätta oss på deras café och snacka lite om min framtid. Jag har ju inte mycket kvar i skolan så jag känner mig lite lost om vad jag ska göra sen.

Vi satt där ett tag innan vi skulle bara snabbt förbi ett annat ställe som redan hade en julmarknad. Efter ha kört i ca 40 min, trots att det skulle ta ca 15, så hittade vi äntligen dit (google maps är inte bra på enskilda vägar) men det var smockat med folk så vi sket i det. Då var klockan redan 14.
Vid 16 drog jag ner till stan, köpte ett höstljus på yankee candle och satte mig på Espresso House och försökte plugga/blogga men det gick inte riktigt då jag fastnade vid gamla bilder som jag kollade igenom.. Så där satt jag, tårar i ögonen och Sam Smith's nya album i öronen medan jag kollade på massa gamla minnen... tills Isabelle kom. Vi skulle egentligen stuckit till en "ljuskväll" på Sofiero men planerna ändrades (som det brukar för mig) så satt bara och snackade en stund och tar det imorgon istället. Även om det var snabbt så var det mysigt att bara få prata lite, det gör så mycket.

Känt mig så rastlös, ängslig och ensam den senaste tiden och i och med att planerna blev ändrade blev det bara jag och min kisse hemma ikväll. Men jag är van tyvärr.
Jag väntar på att mitt liv ska börja, att jag ska träffa folk i olika sammanhang, att jag ska hitta mitt kall - men det är svårt. Jag som inte ens kan välja film eller serie och står i över en timme och väljer, hur ska jag kunna välja saker för min framtid?

Gillar

Kommentarer

Instagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtalice