Dagen mitt liv fick en vändning jag aldrig tänkt mig

13.03.17 kl. 09:46 - sitter i bilen utanför psykiatrihuset i Lund, dricker min favoritdryck och väntar på att gå in för ett vanligt möte med ett äs-team för att få en dietistkontakt, berätta att jag är på rätt mindset och bara behöver rätt hjälp nu på riktigt. Jag lämnar kvar lite av drickan i bilen som jag tänkt mig njuta av när mötet var klart och vi skulle åka hem igen, jag och mamma.

Men detta hände inte. Jag kom aldrig tillbaka till bilen och drack aldrig upp drickan. Jag åkte aldrig hem med mamma den dagen. Jag åkte inte hem alls.

Istället fick jag stanna bakom stängda och låsta dörrar, behandlad som en sak och inte en människa, för förvaring i nio veckor. Nio veckor fyllda med tårar dag in och dag ut, utan ens en gnutta hopp.

Idag, ett år senare, kunde jag dricka jag upp hela. Jag drack upp en ännu större förpackning (som jag fick i Gottbox) än den jag drack i bilen - för att sluta cirkeln då det är dags för mig att få leva nu. I år ska jag få uppleva våren på riktigt; inte inlåst bakom dörrar utan ute i den friska luften. Jag ska se till att ingen har någon anledning till att någonsin behandla mig som något annat än vad jag är och strävar efter - den riktiga, fria och glada Alice.

Jag ska bevisa dem, de runt mig och mig själv jag klarar detta.
Aldrig igen, ALDRIG.

(Förstår att det kan vara svårt för er att förstå vad som hänt då jag inte delat mycket från den här tiden i min blogg. Jag vet helt enkelt bara inte hur mycket jag ska dela med från de här månaderna)

Gillar

Kommentarer

Ida,
Keep on moving!!! <3
onlyonewaytogo.blogg.se
lifeofkile
lifeofkile,
Instagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtalice