Bananshampoo

Innan jag satte mig och skulle skriva lite på gymnasiearbetet så gick jag förbi The Body Shop för att köpa en tvål då det behövdes fyllas på här hemma. Nu har det även ett erbjudande då man får köpa två hud - eller hårvårdsprodukter (kan ha varit något annat också?) och så får man den ena för halva priset. Tänkte att jag kunde passa på att köpa två kokos showergels, som förövrigt är en av de få dofter som är veganska, men så visade butiksbiträdet ett par nya shampoos och balsam som de fått in.

Jag lyssnade lite halvintresserat men när jag hörde henne säga banan så var jag bara tvungen till att köpa den! Ångrar nu lite att jag köpte shampoo och inte balsam, men hur underbart kommer det inte vara att ha hår som luktar banan? Drömmen ju haha!
Och givetvis var den vegansk också, så ett plus där också.

Så dessa två produkter fick följa med ner i väskan idag.
Sen drog jag mot Espresso House och där satt min kompis och pluggade så jag joinade bredvid henne. Det var kanske inte det bästa då jag behöver vara så effektiv som möjligt, men jag känner ändå att jag inte kan komma så mycket längre utan min rådgivning med rektorn som är imorgon så det gjorde inte särkilt mycket.

Har ni förresten luktat på bananshampoot på the Body Shop än? Vad tyckte ni?

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,

Åh, spännande med bananschampo ju! Har faktiskt inte luktat på det, men måste ju nästan göra det! 😻

nouw.com/joywesterberg
lifeofkile
lifeofkile,

Gör det!! Luktar så gott *-* xx

nouw.com/lifeofkile
Instagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtaliceInstagram enligtalice