Att våga

varför håller jag på med min frukost i 50min när den tar högst 10 min att fixa? Fattar inte...

Det resulterade iaf att jag inte hann sitta ner och att skriva detta blogginlägg i lugn och ro medans jag åt min gröt haha. Steg nyss på bussen iaf och oj va kallt det var! Mina händer är helt sönderspruckna nu känns det som.

Under första lektionen igår kom en kille (okej, säger man kille till en som är 28? I mitt försvar såg han ut som 24 max - och väldigt snygg haha. Känns ju bra att det var en i klassens storebror) och pratade lite om att våga och ta steget och det kändes lite som det var "meant to be" att han skulle komma och föreläsa om det just nu. För det är just det jag behöver göra. Jag måste våga ta stegen, jag måste få LEVA livet inte bara andas. Och jag har börjat ta stegen och ska fortsätta - för utan att pröva kommer jag ingenstans. Då blir jag fast här i min bubbla och slösar ännu mer av min tid som jag redan har ångest över.

Ni får även en mycket sexig bild på mina sötpotatisfalaflar jag åt igår till lunch som jag mixade ihop snabbt kvällen innan utan recept eller något. Väldigt goda faktiskt!!

Precis nu ska jag hoppa av bussen så vi hörs senare. Hoppas ni får en fin tisdag!!

Gillar

Instagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstrautInstagram blomstraut