Tjenis penis! Har nu bestämt mig för att åka till Australien (förhoppningsvis senaste den första mars). Var först inne på att skaffa ett work and travel visum så att man kan stanna där i ett år och även jobba, men läste till mig att man bara kan få ett sådant visum en gång, så valde att spara den gången. Därför har jag bestämt mig för att söka ett vanligt visum och "bara" stanna där i 3 månader, om inte pengarna tar slut vill säg hehe. Kommer att uppdatera er mer när jag har fixat och bokat lite mer med detta och jag hoppas att ni ska tycka om att läsa om detta. Haaadeeeee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var ett tag sen jag bloggade nu och det kommer nog inte att bli bättre. Har spenderat 95% av de senaste dagarna på jobbet eller i sängen, inte så intressant eller kul. Så återkommer kanske med bloggandet när jag börjar med äventyr, om jag tar tag i och drar på äventyr någon gång

Likes

Comments

Förrförra fredagen kom min underbar flickvän hem ifrån London för att vara hemma under höstlovet. Så har spenderat så mycket tid som bara möjligt med henne.
Fredagen hon flög hem överraskade jag henne med att hämta henne på Kastrup och sedan stack vi hem till henne och drack te med hennes mamma. Sen har veckan bara sprungit iväg och jag vet knappt vad vi har gjort, jag har iaf fått vara med henne och fått sova med henne varje dag tills igår, då det var dags för henne att åka tillbaka... Jag körde henne tillbaka till Kastrup och sa ett väldigt jobbigt farväl. Nu är vi iaf tillbaka i dem gamla rutinerna och FaceTimear och skypar väldigt mycket, tom nu. Hoppas alla får en bra kväll. Puss och hej!

Likes

Comments

Precis bäddat ner mig i Sängen och pratar med Hanna i Skype. Min dag började som vanligt med jobb till 4. Sen var det raka vägen hem, gjorde inte så mycket fram tills att det var kvällsmat. Efter det bar det av till maxi för att köpa lite grejer tills jag ska till London. Har nämligen fått lite beställningar, bla lösviktsgodis och marabou. Imorgon är det bara 1 dag kvar och det känns verkligen skönt! Hoppas på att morgondagen springer iväg så jag slipper känna längtan för länge. Puss o kram

Likes

Comments

Kände för att lägga upp några bilder på min mormor och morfars mys hus. Varför? För att jag ville!

Likes

Comments

En hälsning till Hanna. Hoppas din dag börjar Bli bättre och att den kanske blir lika bra som du! Tycker om och saknar dig väldigt mycket. Puss o kram din Joel

Likes

Comments

​Haaaaj bloggen!

 Jag jobbar som vanligt och när jag inte jobbar så skypar jag men pälsk eller sover. mm kul liv, jag vet.. Men jag gjorde livet lite trevligare idag och beställde flyg till london! Kommer att flyga dit den 16 september för att pussa på Hanna och tänker göra det fram till den 21. ser fram emot detta rääääätt så mycket. Finns det tid över så vill jag shoppa, åka till harry potter stället och ta tåget till Bath någon dag. Men kvittar egentligen, vill bara träffa henne. längtar redan! 

Likes

Comments

​hey guys, it' nicole. Nä jag ska faktiskt vara seriös i detta inlägget! 

Jag har nämligen några beslut att fatta... Nästa vecka har jag bara 2 veckor med jobb kvar, sköööönt. Men då kommer den stora frågan, vad händer nu? Jag har typ 3 olika alternativ.

Det första är att åka till Australien, skaffa ett litet jobb och bara göra vad fan jag känner för.  Det tråkiga här är väll att det är långt för Mig att ta  mig till de ställena jag känner att jag skulle vilja vara på lite i vinter...

Det andra är att drar till kläppen och säsonga där i vinter. Kan vara kul, eller det hade varit kul. Har en kompis som har säsongat i Sälen området, så vet att det är fett mycket fest och supe, vilket är rätt skoj. Hade egentligen inga planer på att göra detta förens idag då min vän Calle frågade ifall vi inte skulle göra det.

Tredje alternativet är att stanna hemma... Vilket jag egentligen inte vill. Känner att det finns inget som håller kvar mig här, förutom min familj och mina otroliga vänner. Men jag vet att dem finns här när jag kommer hem. Det tråkiga Är väll att man kommer missa lite roliga grejer. Men samtidigt så kommer jag ha sjukt kul i Australien eller kläppen.

Vilket av dessa 3 det blir återstår att se! Önska mig lycka till..


Likes

Comments

Var ett tag sen.. tänkte gå igen lite vad som hänt under den senaste tiden.

Jag har tagit studenten vilket jag nog har nämt i tidigare inlägg. Efter studenten hade jag en vecka ledigt, spenderade näst intill hela veckan i sängen. Sen det dax för midsommar, eller nyår som jag har råkade säga hela tiden. började iallafall midsommar i mellbystrand med gin & tonic frukost, råkade bli en och annan shot med. sen bar det av hemåt för att vila en någon timme och sen tillbaka till mellbystrand för mat och fest. Gick ner till tivolit med mini Joel och lyckades vinna 2 st mega marabou, eller vi vann en och den andra flörtade joel till sig. runt 12/1 tiden kanske (har inte en aning) så drog vi vidare till en fest i våxtorp, blev inte så extremt mycket dricka där, blev mest en väldig massa prat för min del. sen ville vi såklart ha efterfest, så vi drog till laholm, men när vi väl var i laholm så fick vi kontakt med daniel och det slutade med att vi stack till våxtorp igen på en annan fest. Efter att vi varit där ett tag så stack vi ett gäng hem till albin och pimplade rose vin och gammel dansk. Det är här man kan säga att det spårade en aning för mig. Klockan var ungefär 6 på morgonen när vi rundade av, då var min telefon sönder för att den kastades in i en vägg... jag var på tok för full och vinglade mig runt i laholm för vi hade tänkt att dra till preem som var stängt. råkar någon som läser detta ha albin på snap så vet ni hur jag mådde. morgonen slutade med att vi står på cykelbanan och försöker bestämma vart daniel skulle sova, slutade med att han sov hos albin som tur var. och då var det bara för mig att jobba mig hem och resten är historia.

Annars har jag typ bara jobbat. sover ungefär 4 o en halv timme varje natt vilket känns fett najs, eller?

blev mest om midsommar då jag knappt gjort något vettigt. Men hoppas ni kan tycka att det var lite kul att läsa. sov så gott!

Likes

Comments