Godmorgon! Idag står endast opponering på schemat i skolan och de börjar kl 14.00 så min förmiddag är väldigt lugn. Kl 6 ringde Ludvigs klocka och med ena ögat sakta hejdå sen somna jag om väldigt snabbt till kl 9. Jag har redan hunnit med att äta frukost, plugga och lämna in min klänning till en skräddare, effektivt!

Snart skall jag ta mig ut på en promenad och sen fixa lite lunch. Ikväll är det bodypump•60 min release och sen återstår lite plugg innan jag skall få krypa ner bredvid min älskling igen.
Jag har verkligen gått ifrån att hata min vardag, till att älska den!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Härliga lördag, du är så välkommen! Jag har precis vaknat upp i min lägenhet, gjort en god frukost och ätit i lugn och ro med musik i bakgrunden. Kvällen igår blev väldigt mysig och den tjej-tiden är så värdefull. Vi konstatera de att vår relation ligger inte på den nivån när man frågar om saker längre, vi tvingar den andra att göra saker, utan att fråga snällt. Got to Love it!;)

Idag har jag både lösa och fasta planer. Efter detta inlägg skall jag beta av några sidor på en annans rapport, som jag sedan skall opponera på på måndag. Jag har även lite andra saker som skall nötas in i hjärna. STUDENTEN SOPHIA, STUDENTEN. Min drivkraft just nu! Försöker bli av med de mesta plugget idag då Ludvig kommer hem i morgon. 2 veckor utan honom i min vardag, och nu skall han plötsligt komma in där igen, nu när jag har byggt upp min egna vardag. Ja, knepigt. Ett grymt gympass skall jag också avverka sen är jag redo att ta helg! 
Ikväll väntas barnpassning till två underbart goa barn och efter det skall jag vidare till min saknade Albin. Låter som en bra dag!

Skall berätta allt om detta i ett annat inlägg. Något bland det roligaste jag har gjort och något som jag är fruktansvärt stolt över!

Likes

Comments

Hej vänner! Mina senaste dagar har varit stressiga men ändå lugna till en viss del. Skolan har tagit sin plats sen har jag tränat på bra! Igår var planen att träna direkt efter skolan sen städa och plugga men planerna ändrades snabbt då ja skulle vikariera på ett 60 min zumba pass! Jag har nog inte kört zumba på flera månader så jag trodde att koreografierna skulle vara helt bortblåsta och min kondition, men till min stora förvåning satt allt och det var så kul att köra igen!! Jag kände igår att jag verkligen har saknat det!

I dag så ser det ut att bli en väldigt lugn och härlig fredag. Solen skiner och jag har inte så mycket inplanerat mer än ett 45 min bodypump pass, härligt!
Ha en underbar helg!

Likes

Comments

Hejsan! Nu var skolan gjord för idag och alldeles strax skall vi sätta oss vid havet och grilla, vädret i Lysekil idag är helt underbart! Så varmt och soligt.
Min plan idag var egentligen att plugga och träna, men va gör det om ja skjuter upp det några timmar? Tror hellre på att ja kan samla massa energi från solen när den väl är framme och leverera mer vid den tiden jag pluggar. Ibland är inte flera timmars nötning de bästa alternativet!

Saknade Aiko. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Likes

Comments

Hej! Jag är så sugen på att skriva igen så ja har bestämt mig för att börja nu!

Idag vaknade jag av att solen verkligen sken igenom gardinen, hur härligt? Har precis ätit en väldigt god frukost och gått igenom min kalender inför veckan. Igår hade vi studiedag så min vecka börjar idag, Lyx! Har även insett att ja hinner med en promenad innan vi börjar.

Tisdagar är väldigt lugna i mina ögon. Endast 2 mattelektioner sen skall jag hem och gå igenom en klasskamrats arbete innan opponeringen nästa vecka. Träning står också på schemat och sist men inte minst njuta av livet!!

Puss!

Precis utanför mitt fönster, lovley

Likes

Comments

Hej kära läsare. Idag satte jag mig ner och scrollade igenom denna blogg och såg att Jennifer va sugen på att börja blogga här igen. Same feeling här! Jag saknar också denna blogg väldigt mycket och jag tycker den är riktigt mysig! Så, skall vi starta upp denna igen Jennifer?

Jag är på, och jag har SÅ mycket att skriva om sen sist!


Likes

Comments

Saknar denna bloggen jätte mycket. Och har faktiskt tänkt blogga här igen. Vad tycker ni?

Tänkte isåfall göra en Q/A, en vlogg, en updatering om hur allt ligger till i mitt liv just nu. Och Massa annat. Så var snälla och skriv om det låter som en bra idé. Pussar och kramar

  • 143 Readers

Likes

Comments

Hej finaste ni! Nu var de ett tag sen!
Jag har nu startat en ny blogg! Som jag tänker försöka och anstränga mig att skriva så ofta som jag kan.
nouw.com/JenniferrDahlgren

Läs!!

  • 146 Readers

Likes

Comments

Hej alla läsare!
Nu är det så att jag har skaffat mig en ny blogg. Ingen blogg med massa krav på sig utan den speglar bara mitt liv rakt av och mina tankar. Hoppas ni kilar in på den och förhoppningsvis börjar följa! Kram

Nouw.se/haallberrg

Nouw.se/haallberrg

Nouw.se/haallberrg

Likes

Comments