Många rörande Mejl - TACK

" Kontaktannonsen "

Herre jävlar vad det har strömmat in mejl i från er karlar!! Så jävla fascinerande och rörande på en & samma gång.. Ni anar inte hur jävla tacksam & stolt jag är över er som faktiskt vågat & extra eloge till er som faktiskt lägger ner tid på era brev. :)

Ska bli så spännande & se om det faktiskt går att finna kärleken på detta sätt. Jag kände liksom att jag va tvungen att jag göra mig sedd utanför min kommun.. Dock kunde jag aldrig tro att så många skulle dela och att ni fortsätter göra det :) Så jävla underbara människor är ni allesammans och fungerar detta så ska jag se till & bjuda in er allesammans på kommande bröllopet :) Massa kärlek till er..


Det strömmar in mejl och jag svarar i den mån jag hinner med, mina barn går i första hand :) Dock vore det trevligt om de som inte passar in i mina önskemål gjorde sig själva en tjänst att inte skriva så de som faktiskt är seriösa kom fram lättare! :)Hitills äre några som sticker ut lite extra. Måste nog bara komma på en strategi på hur jag ska gå vidare med de  :) Typ göra en mall med viktiga frågor jag vill ha svar på eller nått.. Måste luska vidare i det ;)​

Fortsätt gärna dela & ännu en gång. - TACK SOM FAN!Gillar

Kommentarer