Kissie,Paow & dom andra idioterna!

FJORTISAR!

 

 

 

Please, give me a break!

Kissie, vraket själv! Hur kan personer fortfarande följa hennes blogg? Hon är en pinsam liten fjolla med noll självrespekt. Att endel tyckte synd om henne, gav henne sympati när hon " kollapsade " förstår jag mig inte på. Hon har ju bara sig själv att skylla. Förstör man sin egna kropp på det viset som hon gör så händer det olyckor. Men antagligen är hon så jävla dum i huvudet att hon inte förstår det själv! Jag läste hennes blogg för många år sedan men gav upp. Hon kommer ALDRIG kunna få ett normalt jobb efter hennes blogg. Kanske som telefonförsäljare då kunderna inte behöver se nyllet och bli bortskrämmda kanske.

 

Paow, 17 åring & sjukt kändiskåt. Tillsammans med en bredagare om & om igen. Vad går hennes liv ut på? Supa, knulla & åka hiss eller vadå? Jag kan tycka synd om Paow, just för att hon är så blind när det kommer till slisket HUGO! Vem fan vill vara med honom?  Hon är   ung & dum men för henne finns fortfarande hopp. Hopp om att hon ska ta sig i kragen & inse att det inte går att leva på sin blogg & hugo i hela sitt liv.

 

Sen dom andra " storbloggarna "

Dom flesta har blivit stor genom att ha tjaffsat & bråkat med varandra. Är det någonting att känna sig stolt över? Det finns en normal, eller iaf den som är normalast av dom alla & det är väl KENZA. Hon gör iaf massa annat än att bara driva en blogg. Där emot är hennes blogg väldans tråkig nu för tiden men snygga skor gör hon åtminstonde!

 

 

Om jag skulle vart en stor bloggerska skulle jag inte känna mig nöjd om jag kommit upp till den nivån genom att vara elak mot människor!

 

THATS IT!

 

 

Gillar

Kommentarer

Guest,
Vad gött att se att det är fler än jag som är trött på Stureplans-packet... Have a rocking great day...
blog.godaremat.se/
LifeOfJen
LifeOfJen,
Men du adrianisen! Jag tror & hoppas INTE att hon tänkt leva på sin blogg livet ut!!!! tror du det så måste du vara ungefär lika korkad som henne själv! Och jag tror inte att hennes blogg är hennes dröm HAHA
nouw.com/lifeofjen
LifeOfJen
LifeOfJen,
HAHAHAHA jag tycker & tänker vad jag vill right?
nouw.com/lifeofjen
LifeOfJen
LifeOfJen,
Är inte upprörd? Tycker inte du ska sitta vid en annan skärm & hitta på saker om andra! :) Vart i från fick du att jag skulle vara upprörd? Snarare du som är iså fall eftersom du kände att du var tvungen att svara på min sista kommentar!
nouw.com/lifeofjen
LifeOfJen
LifeOfJen,
Men herregud vilken jobbig människa du är! Säger jag att jag inte är upprörd eller blev upprörd så vet väl jag det bättre än dig?! Jag tog ingenting personligt, jag svarade dig på samma sätt som du kommenterade. Vad är problemet? Svar på din fråga: Nej man är inte pinsam för att vågar uttrycka sina åsikter någon som sagt det eller? Om du syftar på det jag skrivit om Kissie som btw verkar vara din Idol så skrev jag att jag tycker hon är en pinsam fjolla! Och eftersom hon nu verkar vara en stor idol för dig så måste du ju också veta att allt hon skrivit i sin blogg INTE är hennes åsikter utan hon har skrivit saker för att provocera människor.! :) NÖJD?!
nouw.com/lifeofjen
LifeOfJen
LifeOfJen,
Haha jag undrar verkligen om du mår bra i hjärnan? Du hade inget svar på det jag skrev så då kommer du med annat skit. Men vet du vad? Haru inget mer vettigt att skriva så kan du faktiskt sluta nu. Och neeej, jag provocerar inte för att jag VÅGAR stå för mina åsikter, eller hur var det? haha du säger emot dig själv. Jag sitter inte & hittar på att jag tycker dom är idioter, det är en ren åsikt från min sida. Så det där med dubbelmoral kommer inte in här lilla du. :)
nouw.com/lifeofjen
LifeOfJen
LifeOfJen,
Men hallå!!!! Är du trögfattad på riktigt eller spelar du bara? Vad är det du inte fattar när jag skriver mina åsikter hur jag vill, när jag vill & om vem jag vill! Måste jag tycka bra om Kissie eller? Haha nee dåså. HEJ DÅ!
nouw.com/lifeofjen
LifeOfJen
LifeOfJen,
Haha whaaaat!!! Varför skulle jag ändra min åsikt bara för att du inte har samma? Geeereeej! Jag har min åsikt & du din inte faller jag för grupptryck som man annars gjort när man var TOLV! HAHAHA
nouw.com/lifeofjen