IsabellaC har noll stake i kroppen!

FEGA, FEGAlilla råtta. Hur har du ens mage att bland in min dotter och bli så patetiskt över att jag skriver att jag tycker att ALEXANDRA är blåst? Alexandra kan försvar sig själv, kan min dotter det? NEEEEEEJ. I sånna här fall är jag beredd att gå hur lååångt som helst & det hoppas jag du har jääääävligt klart för dig!

 

Även om jag är mamma har jag rätt att yttra mig om jag tycker en männsika är blåst , patetiskt eller vad fan det nu kan handla om. Det har inget om mig som förälder att göra FATTA!

 

 

Gillar

Kommentarer

LifeOfJen
LifeOfJen,
Jaa NANA, förstår bara inte hur man överreagera som hon gör?? Herreguud, hur många skriver inte att Kissie är blåst? haha min morsa tycker precis som jag och inte fan är hon dålig morsa för det =) Jaja, hon trodde väl hon skulle knäcka mig genom att bland in mitt barn men hon skämde bara ut sig groooovt! :) Tack för att du står vid min sida iaf <3
nouw.com/lifeofjen
LifeOfJen
LifeOfJen,
Söt du är snuttan:) Allt detta var ju bara så överdirvet från Isabellas sida .. Helt sjukt hur hon kunde bli så extremt jäkla arg för att jag skrev att jag tyckte Kissie är blåst asså. :) Aja jag tycker nästan synd om flickebarnet som skämt ut sig,nu är jag blockat såattee kan inte skriva mer till henne :) Kanske är bäst så. Var rätt grov i munnen när jag skrev sista kommentaren =)
nouw.com/lifeofjen
En morsas bekännelser