Men jag var så ung och dumdristig

Tårar rann nerför min kind


Har äntligen chansen att explora spotify och musikdrömlandet igen när internet är vardag. Fast självklart finns det en viss charm i att komma i hamn och uppdtaera spellistor. Man uppskattar det lite mer då kanske men det är alltid bäst när det är tillgängligt. Resten av internet behöver jag inte, bara spotify. Men jag hade väl typ 2000 synkade låtar + 3000 på mitt itunes bibliotek så det var lugnt. Och jag kom hem precis i tid till Håkan-tiden för Håkan är som bäst under våren.


Jag matchar min ljusslinga med min nya piercing i örat och hårband som jag köpte i USA. Min och Mikaelas grej under resan var att ha mer flätor och hårband och det har ändå blivit en del fast inte så mycket som vi tänkte kanske...


Imorgon ska jag till Ostindiefararen och ljuset och våren är typ som en drog. Blir helt lycklig och det här är verkligen min favoritårstid. LOVE IT. Man blir så taggad på livet.

Röker du för baby du är smokin'


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Foto: Jörgen Hansson, kapten T/S Gunilla


Så här cool är Gunilla och bilderna är typ tagna mellan Mexico och Tampa. 

Likes

Comments

Min mobil har gått sönder och det jobbigaste är att lyckas övertyga mig själv att ​det är värt att gå ut och springa även om jag inte har musik. Men det går sådär..


Jag har fortfarande inte lyckats packa upp. Det började bra när jag drog ut allt på golvet och tänkte att jag inte bara kan låta det ligga där så därför kommer jag ta tag i det. Men fyra dagar senare ligger det fortfarande kvar. Maybe today...


Sov till 12 idag, är helt slut. Jetlaget borde ha avtagit. Jag har en lista på viktiga saker att göra. Idag är den dagen. 


Jag håller även på att sortera Gunilla-bilder för det är kul! Nu ska jag plugga och packa upp!


Likes

Comments

Nu får jag sova så länge jag vill, äta vad jag vill och det är ingen som vill att jag ska tjära något. Men det är galet vemodigt att vara hemma och jag känner nog hellre att jag vill tillbaka till rutinerna där allt bara flöt på. Att vara ombord på Gunilla är nog det bästa jag har gjort i hela mitt liv och nu är det väldigt konstigt att komma hem till Sverige, jag trodde att det skulle vara varmare. Jag tog en hel del bilder men här ovanför är endast iphone-bilder från den sista veckan som nog var en av de bästa också. 


/Hanna

Likes

Comments
Nu har jag seglat här i sex veckor och just nu ligger vi utanpå ett gammalt krigsfartyg i Tampa, blir runtskjutsade av våra hostar till coola ställen i landet utan kollektivtrafik och pressar i solen så mycket vi kan. Vi pluggar litegrann också och har pratat väldigt mycket spanska. Här äter de kakor till frukost och jag har fått för lite sömn. Seglingen är bäst och jag är hemma om nästan exakt två veckor. På torsdag seglar vi mot Miami :) jag och Mikaela har piercat oss uppe på örat också! Jag har tusen saker att berätta om livet när man seglar runt i Karibien men tar det i samband med fler bilder, ciao!

Likes

Comments

Okej allting är knäppt just nu för allt jag kan tänka på är att jag om ett dygn sover på en båt i Karibien. Idag har jag packat (mest randigt, blommigt och magtröjor) , sökt jobb och pluggat. De här reseuppgifterna går dock typ inte att förbereda så har liksom inte kunnat göra så mycket förutom skriva ner var jag ska göra vilken intervju. Är mest bara nervös just nu och det är typ en blandning av flygrädsla (är inte ens flygrädd) och trötthet eftersom jag vet att min sömn kommer vara minimerad i två månader fram. Är sjäääälvklart helt galet superdupertaggad och det här är så fantastiskt!! Inatt sov Alex över och jag åt lunch ute med mamma, Celine och Annika (Celines mamma). Det var gott och min plan för kvällen är att kolla på sista girls-avsnittet och sedan försöka sova lite. Känns dock inte som att jag kommer sova så mycket. Jag kommer att uppdatera er här så ofta som jag kan men tills dess kan ni alltid (nja den kraschar då och då) nå mig på 19@gunilla.nu. Mejla mejla mejla!!! Om ni vill ha annan update from paradise kan ni kolla bloggarna som vi lägger ut hääääär: http://www.ockerogymnasieskola.se/tsgunilla/rappor... eller bilder hääär: http://www.ockerogymnasieskola.se/tsgunilla/bilder...

Häromdagen köpte jag de mysigaste byxorna någonsin och jag har planer på att bo i dem på resan. Kolla nedan!! Nu ska jag kolla girls och sova! Kramar och kyssar, hörs så snart som möjligt!

P.S. Funderar på ifall oljeställ kan vara min grej??


Likes

Comments

Såhär var andra resan ungefär och jag är så taggad på att göra samma sak igen fast med liiiite mer karibien och liiiite mer bad och sol och bikinisar. Och att hablar mucho español. Plus att detta är sista resan och vi snart tar studenten <3

Likes

Comments

En väldigt oklar scen utspelas på undervåningen och jag tror att pappa och Lina musikbråkar för någonstans mellan svenskanalys och miljöskildringar hör jag Salsa Tequila, Bob Marley, Love the way you lie och house i en gullig blandning. Oklart. Själv är jag hurtig och  pluggar svenska som jag har skjutit upp i tre månader nu. Men jag åker om 5 dagar så tänkte att det var smart att göra detta nu.

Har fortfarande inte insett att jag snart ska åka och har de senaste dagarna varit med Alex, på Rörö, hos Oskar med Mikaela, jobbat och träffat Carro. Har sett "Pride" som är väldigt fin och underbar och sevärd och blivit arg till senaste Girls-avsnittet. En gullig och fin kille som började som en douchebag har nu varit otrogen och kan inte ens spela ledsen eller ångerfull. Jag vill inte leva med denna cliffhangern men som tur är hinner vi se nästa avsnitt innan vi åker. Har även sökt en del jobb senaste dagarna och hoppas verkligen på att få ett roligt jobb till sommaren! Förra sommaren blev perfekt och jag vill ha något liknande nu. 

Jag och Julia har fått nyheter om vår lägenhet i Budapest. Den är 75 kvadratmeter (!!!!) och från sekelskiftet med 5 meter i takhöjd. DRÖMMEN. Vi har kök, toa, delat sovrum och enormt vardagsrum. Är så himla pepp och det är så snart!!! 


Likes

Comments