Jag är så vansinnigt sugen på en till tatuering. Jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska vänta lite eller köra på redan nu. Jag har hittills velat gå ner i vikt för att få den så bra som möjligt och inte töja eller förminska tatueringen men jag har kämpat med vikten så pass länge att jag tror inte jag vill eller orkar vänta längre.

Jag har haft jättemånga ideer men nu har jag kommit fram till en av de jag måste ha.

En kollega bokade en tid för tatuering denna vecka och kommer göra om en gammal, precis vad jag vill göra. En lite större på ena armen som antingen täcker över eller smälter in med den jag har. Längtar, ska nog se om jag kan boka en tid snart. Varför vänta egentligen?

Nedan: En av mina många tatueringar. ⬇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni vet att det är idag det gäller va? Den riktiga dagen är idag men för mig så var den i helgen. Vi har ju redan firat Halloween, barnen har redan knackat dörr, klät ut sig och smällt i sig ett helt kilo godis typ. Så vi är egentligen redan klara med det firandet för detta år. :D Men faktiskt så är den idag och det betyder att vi riskerar att stå där och känna oss dumma när det kommer barn som knackar på med sitt "bus eller godis" och vi inte har ett endaste godis alls hemma. 


Hur gör ni idag? Har ni köpt på er godis idag också?
Vi kanske borde köpa på oss godis känner jag, stackars barnen liksom. 

Likes

Comments

Det här är mitt liv, kaotiskt och fullt med stress men mycket glädje och tacksamhet blandat med klagomål och åsikter. Det är inte det ena eller det andra, det är alltid en blandning av allt. Det kan vara svårt att tycka om mig pga min svidande ärlighet och att jag är rak på sak men samtidigt så älskar man mig om man bara lär sig att förbi se allt det och inte ta det allt för personligt.


Mina tankar är mina, det är inte skrivet mot just dig men jag har många åsikter och har en hjärna med ständig verksamhet, vilket lämnar mig med så mycket funderingar att jag måste skriva ner de.

Den här bloggen är en del av mitt liv, varken mer eller mindre utan bara en liten del of my life. ;)


Likes

Comments