Här är jag, Madeleine.
Och här är jag med ett försök att introducera mig för er. Jag är 23 år ung.

Jag väljer att blogga för att kunna nå ut till människor helst i alla kretsar då jag tror bagaget jag bär på är överfullt av lärorika erfarenheter - Missbruket, hemlösheten, relationer där jag varit våldsutsatt, spirituella tankar & åsikter. Kanske är det också överladdat med andliga erfarenheter vilket ofta inte stämmer överens med andras åsikter & upplevelser - som att exempelvis kunna känna energier kraftigare än många andra, chakran & allt det där.
Jag tror även att utomjordingar existerar, kanske ibland oss, kanske någonstans vi inte kan nå dem. Men jag är säker på att de känner till vår planet. Allt övernaturligt intresserar mig. Något häftigt finns det ju som människans öga inte kan uppfatta då vi använder en så liten del av våra hjärnor. Om man kunde använda hela hjärnkapaciteten skulle ögat se de energier vi nu bara kan känna.

Musik är livet.
Jag intresseras av konstnärliga ting & är själv en kreativ själ som älskar att skapa allt från filmmanus, låttexter, dikter osv.
Jag gör en del drömfångare utav gamla smycken, en liten hobby jag har när jag missbrukat och fastnat i att skapa. Men framförallt älskar jag att fotografera, fånga vackra & fula ögonblick.

Hoppas ni gillar min blogg.
Tack för att ni kikar in.

Likes

Comments