Nu er #nouw30daychallenge ved at være overstået, og jeg tænkte her, at jeg ville bruge det sidste af de 30 indlæg på at evaluere og revurdere det hele.

Nouw30daychallenge har været måden jeg har fået begyndt på min blog. Det har været en udfordring, da jeg ofte har været ramt af skriveblokader, og dermed ikke har vidst hvad dagens indlæg skulle handle om. Dermed gik jeg også imod mig selv ved at skrive indlæg, som jeg ikke brændte 100% for, da der bare skulle noget op hver dag. Halvvejs i processen lavede jeg en plan over hvilke indlæg jeg skulle lave hvornår. Men denne plan blev der også ændret i hen ad vejen, da jeg blandt andet lå syg i nogle dage, og dermed ikke kunne tage ud og tage nogle skønne billeder.

Jeg må indrømme, at Nouw30daychallenge har været en stor udfordring, men at det også har vist mig hvilken vej jeg gerne vil gå med bloggen, samt at jeg ikke kommer til at blogge hver eneste dag, men nok et par gange i ugen.

Tusind tak fordi i læste med, og tak til dem der har fulgt med den sidste måneds tid.

Hav en fantastisk torsdag !

- Charlotte

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen !

I dag har Becca launchet sin nye highlighter i samarbejde med Sananas, på cultbeauty. Highlighteren står til £32 og ved køb af Becca-produkter på cultbeauty får du i øjeblikket en deluxe backlight priming filter i 15 ml med gratis.

Highlighteren er bestilt og jeg venter i spænding på at prøve den.

Hav en fantastisk tirsdag !

- Charlotte

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hej alle sammen !

I dag er det international lash day, og beautybay har derfor 50 % på vipper og lim ved køb af to eller mere.
Jeg er obsessed med øjenvipper og jeg har et stort forbrug af dem, da jeg bruger dem både til hverdag og fest. Dog bruger jeg oftest vipper fra EBay, da jeg ikke har råd til at bruge dyre vipper til hverdag når jeg er på su.
Alligevel har jeg besluttet mig for at prøve noget nyt, og selvom jeg normalt bruger ardell, eylure, EBay eller mac, så har jeg bestilt syv par vipper og fire nye lim. Vipperne er denne gang fra unicorn cosmetics, violet Voss, House of lashes og Lilly lashes. Jeg er meget spændt på hvordan de er, og om jeg ender med at blive afhængig af disse vipper.

Hav en fantastisk dag !

- Charlotte

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hej alle sammen !

Så er det søndag aften, og endnu en uge lakker mod enden. Denne uge har primært stået på studie, men der har da også været andre begivenheder i ugens løb.

Tirsdag eftermiddag blev brugt på fernisering ved galleri jarsbo i Aalborg.

Torsdag gik turen mod Ringkøbing, hvor jeg befinder mig indtil onsdag.

Lørdag blev brugt med middag sammen med min kæreste ved restaurant smag i Ringkøbing og søndag blev brugt med arbejde.

Næste uge står på nye negle, en tur til frisøren, undervisning og en skøn søndag, hvor min kæreste og jeg fejrer årsdag med masser af hygge og god sushi.

Jeg håber, at i andre har haft en skøn uge, og får en mindst ligeså god uge !

- Charlotte

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hej alle sammen !

Makeup er en fantastisk ting, men det kan også gå hen og blive meget dyrt i længden. Derfor har jeg fundet et par billigere alternativer til de dyre high-end produkter. Jeg har fundet et produkt i hver af de kategorier, som jeg normalt benytter mig af, samt en dupe til hver af produkterne.
Dupes placeres til venstre, og high-end produktet placeres til højre.

- Charlotte

#nouw30daychallenge

Primer:

Nyx pore filling primer contra Benefit porefessional.

Foundation:

Wet n Wild photofocus foundation contra Ysl all hours foundation.

Concealer:

Makeup revolution conceal & define contra tarte Shape tape

Powder:

Rcma No color powder contra Laura mercier translucent setting powder.

Bronzer:
Physicians formula Butter bronzer contra Marc Jacobs O!Mega bronzer

Blush:
Milani luminoso contra nars orgasm.

Highlighter:
Elf pinktastic contra mac soft and gentle

Brows:
Nyx micro brow pencil contra Anastasia Beverly Hills brow wiz

Eyeshadowpalette:

Colourpop Yes please palette contra Natasha Denona sunset palette

Liner:

Nyx epic ink liner contra kat von d tattoo liner

Mascara :

L’oreal lash paradise mascara contra Too faced better than sex mascara

Lipstick:

Nyx liquid suede i sandstorm contra Jeffree Star Cosmetics celebrity skin.

Setting spray:

Nyx matte finish spray contra urban decay de slick setting spray.

Likes

Comments

Hej alle sammen !

Denne uge har været rigtig hård ved min pengepung, da jeg har fået købt dele af nye kollektioner, både fra MAC og Jeffree Star Cosmetics, samt en foundation jeg har kigget efter i en måneds tid.

Denne måned står i mit tilfælde, i læbeprodukternes tegn, hvilket min shopping også afspejler sig af.

Det har blandt andet resulteret i tre læbestifter, fire liquid lipsticks, tre liplinere, tre lipglosses, tre lipscrubs og en foundation.

Jeg har desværre ikke fået købt de sidste ting fra de nye kollektioner, som jeg ønsker at have i min samling, da disse endnu ikke er tilgængelige i Danmark eller Europa. Forhåbentlig kan jeg næste måned vise de sidste dele af kollektionerne, heriblandt Patrick Starrrs powder, Blood Sugar-paletten og det røde/pinke mini liquid lipstick bundle.

Jeg håber, at i alle får en fantastisk fredag og en skøn weekend.

- Charlotte

#nouw30daychallenge

Yves Saint Laurent - All Hours foundation

Jeg elsker YSL foundations, og Touche Éclait foundationen har været en fast bestanddel af min hverdag i over et halvt år nu. Derfor har jeg også haft et ønske om at prøve den nye foundation, da den har fået fantastiske anmeldelser. Og jeg må indrømme, at den ikke skuffer ! Den er full coverage, men giver stadig huden en naturlig glowy finish, og jeg har allerede en fornemmelse af, at denne bliver en fremtidig favorit-foundation.

Jeffree Star Cosmetics - Love Sick liquid lipsticks

Da jeg så revealen for den nye kollektion fra Jeffree Star Cosmetics, så var jeg hooked på at få de nye liquid lipsticks. Farverne er meget unikke, og de påføres som en drøm. Jeg er især en kæmpe fan af farven "Problematic", som er den mørkere lilla farve. Alle læbestifterne påføres som en drøm, og jeg har de seneste par dage også benyttet mig af læbestifterne som eyelinere, da de jo er eyesafe.

Jeffree Star Cosmetics - Love Sick lipammos

Disse tre læbestifter har lige mine farver. Jeg er en sucker for mørkere læbestifter, især her i de koldere måneder. Jeg er en kæmpe fan af "Sinister" som er den nye lilla lipammo, og jeg synes den er så flatterende på så mange forskellige skintones.

Jeffree Star Cosmetics - Love Sick lipscrubs

Jeg har i snart to år været en kæmpe fan af Jeffree Stars lipscrubs, og de tre nye er ingen undtagelse. Min favorit af disse tre er dog helt klart "Cherry Soda", som dufter skønt, smager godt og plejer læberne fantastisk inden påførelse af en af mine læbestifter.

MACxPatrickStarrr lipsticks

Jeg har i de seneste par måneder drømt om Patrick Starrrs kollektion med MAC, og endelig er læbeprodukterne mine. Læbestifterne har de smukkeste farver, og jeg er især en fan af "Patrick Woo", som er den skønne røde læbestift. Den passer perfekt med lipglassen i samme farve, og er efter min mening en rød læbestift som alle bare må eje.

MACxPatrickStarrr Lipglasses

Disse tre lipglasses passer perfekt sammen med de tre læbestifter og de tre liplinere. Jeg er som sagt en kæmpe fan af "Patrick Woo", som matcher med læbestiften af samme navn.

MACxPatrickStarrr liplinere

Disse tre liplinere er ikke limited edition, men passer farvemæssigt med de tre læbestifter og lipglasses, så det ville være dumt ikke at købe disse tre med, når jeg ofte bruger liplinere inden jeg påfører mørkere læbestifter, eller hvis jeg ønsker at ændre farven en anelse. Liplineren "Edge to edge" passer perfekt til læbestiften "She betta werrrk". Liplineren "Mahogany" passer perfekt til "Mamastarrr" og liplineren "Brick" passer perfekt til "Patrick Woo".

Likes

Comments

Hej alle sammen !

Jeg sidder rigtig ofte og kigger på nye arrivals på beautybay, Sephora, cultbeauty og mange andre, og finder som regel nogle ting, som jeg overvejer at købe.

Her er nogle af de nyeste fund, som måske bliver en del af min kollektion inden for de næste par måneder. Hvem ved?

- Charlotte

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hej alle sammen !

Glædelig valentinsdag ! I dag er dagen, hvor man viser sine følelser over for en anden person lidt mere end hvad man normalt gør. Nogle går all in på den front, hvor andre ikke gør noget ud af det.

Personligt elsker jeg valentinsdag. God mad, blomster, chokolade og tid sammen med den man elsker mest.

Det er desværre ikke tilfældet for mig i år, da jeg har været på universitetet hele dagen, samt det faktum at min kæreste ikke gider valentinsdag og hellere vil være alene i aften. Øv bøv !

Jeg håber, at i andre får en fantastisk valentinsdag med de personer i elsker mest, uanset om det er kærester, venner, veninder, familie, you name it ! I min optik er valentinsdag den dag om året, hvor man skal forkæle sin partner mest muligt, og det er denne dag hvor alle fortjener at blive vist hvad de egentligt betyder !

- Charlotte

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

God aften alle sammen !

Dagen i dag blev brugt med forelæsninger i selskabsret og efterfølgende fernisering af min kærestes værker ved galleri jarsbo i Aalborg. Det var en meget begivenhedsrig eftermiddag, da jeg selv elsker kunst, og selv fandt mange værker jeg overvejer at investere i.

Min kærestes kunststil hedder dotwork, og han får sin inspiration i rummet og det okkulte. Hvis nogen er interesserede, kan i finde hans værker ved jarsbo galleri i Aalborg, samt hans facebookside og Instagram art by Simon garðarsson.

- Charlotte

#nouw30daychallenge

Likes

Comments