Päivä meidän elämässä

Ajateltiin Emman kanssa lähteä avaamaan meidän omia arjen puuhia teille, jotta tutustuisitte meihin hieman paremmin. Sain luvan aloittaa ja lähteä kertomaan teille, mitä kaikkea me puuhailtiin Daven puolivuotispäivänä.

Kuulin samanlaista jokeltelua, kuten joka aamu. Heräsin aivan unenpöpperössä, hiukset ponnarilla ylhäällä ja kuulin rakkaan poikani ihanan äänen. Olin vielä hetken ihan hiljaa ja kuuntelin, kun Dave pöpöttää omia juttujaan pehmoleluille. Kasvoillani oli todella onnellinen hymy, kun kuulin hänen äänensä.

Hetken päästä Dave jo kurkkii pinnasängyn reunojen välistä hymyhuulilla, pilkesilmäkulmassa, niin kuin aina, joten nousen sängystä. Laitoin aamutossut ja aamutakin päälle ja kävin nostamassa pojan syliini. Lähdin vaihtamaan Daven vaipan ja annoin vielä ihanan keltaisen Muumi -yökkärin olla päällä.

Aamurutiineihin kuuluu joka aamu vaipan vaihdon jälkeen makoilu sängyssä koko perheen voimin, jos se suinkin on mahdollista. Nyt se on mahdollista, kun Leevi on lomalla. (Vihdoin!) Leevi lomailee todella harvoin.

Nousin Daven kanssa jonkin ajan kuluttua ylös ja tein meille kaurapuuroa. Syömisen jälkeen leikin Daven kanssa hetken ja Dave tuttuun tapaansa jokelteli ja ryömi ympäri kämppää. (Minä juoksin tietenkin perässä.) Annettiin iskän vielä hetki nukkua. Kun Dave oli touhunnut tarpeeksi, hän ilmoitti, että nyt mennään päikkäreille. Dave on aika tarkka rutiineistaan ja jaksaa aamulla touhuta yleensä noin tunnin verran. Menimme yhdessä nukkumaan.

Kun heräilimme koko perhe, olimme valmiina ottamaan Daven puolivuotiskuvat. Olin hakenut edellisenä päivänä valkoisia ja -mustia ilmapalloja Värinapista. Puettiin Davelle uudet keltaiset Addun vaatteet päälle ja ruvettiin räpsimään kuvia. Ensin otettiin tietenkin päivänsankarista puolivuotiskuvat.

Ajattelin ottaa uuden Brion kärryn mukaan kuvaukseen johon laitoin sisään lampaantaljan ja taakse glitter tyynyn, johon Dave pystyi hyvin nojaamaan. Dave ei vielä istu kunnolla, mutta lankuttaa kyllä ja melkein karhukävelee. Taitaa poika lähteä suoraan juoksemaan. ;)

Mielestäni kuvista tuli ihan super söpöjä ja mahtavia muistoja perhealbumiin. <3

Nämä alla olevat kuvat iskästä ja poitsusta on ehdottomasti mun lempparit! Leevikin suostui onneksi kuviin. Suosittelen ehdottomasti vauvakuvauksiin ilmapallojen ostoa, sillä niillä saa mahtavia tunnetiloja aikaan, kun vauva niitä ihmettelee.

Sitten otettiin perhe- ja äiti-poikakuvat. Perhekuvia meillä on aika vähän, joten tuli nekin todella tarpeeseen, niin saan teetettyä niistä valokuvia uuteen kotiimme. Siitä lisää sitten myöhemmin!

Rakastan yli kaiken tuota Daven hymyä ja naurua. Voisin vain ihastella sitä päivät pitkät. Ihana päivä ehdottomasti takana: riemua, iloa, rakkautta ja unohtamatta meidän pikkuista temperamenttia, joka tekee jokaisesta päivästä erilaisen ja unohtumattoman. Kuvien ottaminen on välillä hieman haastavaa, koska Dave haluaisi mennä viipottaa jo toisessa paikassa, kun pitäisi räpsästä kuva. Jos jotain olen oppinut äitiyden myötä, niin kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä. Helpottaa elämää rutkasti!

Meille tuli hoitoon Torstin sisko Iita viikoksi ja Leevi räpsäsi myös meistä parit kuvat. Tämä parivaljakko on kyllä täyttä kultaa.

Loppupäivä menikin meillä kotona rauhoittumiseen ja iltapuuhien hoitamiseen. Davelle taisi puhjeta kolmas hammas puolivuotispäivän kunniaksi ja se vähän hirvittää. Saatiin me napsaistua hampaistakin kuva! :-D

Joka ilta ennen nukkumaanmenoa minulla on tapana miettiä kolme asiaa, joista olen superkiitollinen ja tästä päivästä mieleeni painui Daven terveys, onnellisuus ja ennen kaikkea rakkaus. Muistakaa myös itse olla kiitollisia siitä kaikesta, mitä teillä on. Asiat voisi olla sata kertaa huonomminkin.

Ja tervetuloa mukaan meidän sitruunaperheeseen! Muistakaa kertoa, mitä piditte tästä postauksesta. Saatte toivoa mieleisiä kirjoituksia. Jatkossa tulette kuulemaan paljon perheistämme, mielipiteistämme ja tavallisista arjen puuhista.

Mahtavaa maanantaita just sulle! <3

♥ Sinajenita


  • 25 284 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hensku
,
Ihania kuvia! Ootte niin superi perhe❤️Ihana D 😍
Lifelemons
Lifelemons,
Ihana Henna, Kiitos. Oot ihan mahtava. Terkkuja Jadelle ja j;lle. 😉♥️
nouw.com/lifelemons
666
,
Olisi kiva kuulla sulta synnytyskertomus tai vähän siitä, miten äitiys on muuttanut sun elämää ja onko ollut sellaista kuin kuvittelit?
Lifelemons
Lifelemons,
Ajatuksissa olikin kirjoittaa synnytyksestä, vaikka ei mikään ruusuinen tie ollutkaan! Jatkossa postaan siis molemmista aiheista. Toivottovasti jaksat odottaa! <3
nouw.com/lifelemons
tyttö
,
Olisi kiva jatkossa tietää että mistä kaupoista teidän päällä olevia vaatteita löytää!
Lifelemons
Lifelemons,
Voisimme miettiä tätä. Aina voit myös kysyä jos joku erityinen kiinnostaa niin kerromme mielellämme!✨
nouw.com/lifelemons