Lapsimessut

Me lähdettiin yhdessä viikko sitten lapsimessuille. Sina oli alunperin menossa Leevin kanssa, mutta Leevi jäikin kotiin ja mä lähdin tuuraamaan! :D Saatiin ilmaiset liput Sinan ystävältä, kiitos niistä Satu. ♥

Me oltiin messuilla vasta aika myöhään. Juttelin ystävän kanssa ja hän oli jo lähtenyt kun me Sinan kanssa vasta saavuttiin. :D Heti kun päästiin sisään, lähdettiin ilman suunnitelmaa tai ajatusta pörräämään ympäri messuja. Löydettiin itsemme tietenkin aikalailla heti mm. Gugguun, Vimman ja Metsolan pisteiltä. Mä pysyttelin kauempana siitä tönimisestä ja tonkimisesta, kun Sina vilisti muiden keskellä siellä ihastellen vaatteita.

Metsolalla oli ihania tupsupipoja ja keväisiä värejä. Kaikki tuotteet oli -20%.

Vimmalla oli hullu meininki ja katselin sitä touhua silmät suurina vierestä. Sina pyöri siellä kaiken sen keskellä ja löysikin pari herkkua mitkä lähtivät matkaan mukaan.

Kävelimme messuilla ja huomasimme pienen, söpön osaston. Sinakaan ei ollut koskaan kuullut Heidi.A.Desingistä. ♥

Kaikki materiaalit on pesty hajustamattomalla jo ennen valmistamista. Plussaa myös siitä, että hän tekee kaikki tuotteet itse. Ihastuimme molemmat kultaisiin legginseihin ja farkkuhaalariin, ne on jo molemmat varmasti Sinan nettiostoskorissa. ;-)

Kun oltiin lähdössä niin huomattiin, että messuilla oli myös Lorealin ja Lumenen piste. Mä hyörin siellä tungoksen keskellä. Löysin niin paljon kosmetiikka- ja kaundeudenhoitotuotteita. Sattuipa sopivasti, koska olisin ne kuitenkin joutunut lähteä kohta ostamaan. Nyt sain hyvällä tarjouksella.

Nämä tuotteet lähti Vimmalta Sinan mukaan.

Sina kerkesi napsasta Davesta parit kuvat viikkonloppuna. Dave on muuten mun kummilapsi!♥

Toi Sinan takki oli alennuksessa 25€ ja se oli lasten kokoa 150cm. :-D Se oli just passeli Sinalle.

Ihan kivat messut oli, mutta jatkossa kun mennään messuille niin varmasti tsekataan ensin osastot läpi missä ne on, että on helpompi kierrellä. Mitä te löysitte messuilta?

  • 24 088 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit