1-Vuotias

Rakkaan poikani Daven syntymäpäivä juhlat olivat viikonloppuna ja postauksessa näette enemmän kuvien muodossa miten juhlat sujuivat. heh. :-)

Halusin tämän Oh Baby kirjan raskauskeijulta johon jokainen vieras jätti Davelle viestin, josta Dave voi isompana lukea ja katsoa ketä oli paikalla. Räpsittiin päivän aikana niin paljon kuvia joita aijon teettää kirjaseen.

Emma kirjoitti tauluun Davelle viestin. ;-)

Meillä oli ihanat juhlat ja päivänsankari. En ymmärrä miten vuosi on mennyt näin nopeasti, muistakaa nauttia jokaisesta hetkestä.

Kakuista tuli niin mahtavat ja hiton hyvän makuiset! Davella oli kaksi kakkua, koska meillä oli kaksi kattausta päivän aikana. ;-)

Kattaus oli ihana ja sen kruunasi Flower boxin täydelliset valkoiset ruusut. Ne sopii kyllä meijän sisustukseen niin hyvin. Moni teistä onkin kysellyt ruusujen perään ja lupasin linkata suoran osoitteen tähän, jotta löydätte perille asti.

https://www.flowerboxfinland.com/collections/classic-medium-rosebox/products/pieni-valkoinen-ruusuboxi-valkoisilla-ruusuilla?variant=8660909391964

Ruusuja on erikokoisia ja meillä on Classic medium white box. Jouluksi ajattelin tilailla ison punaisen ruusu boxin. Nää on super ihanat.

Ruska ja Torstikin oli juhla tunnelmissa. ;-)

Dave sai ihania lahjoja ja touhusi koko eilisen päivän lelujen parissa. Ihaninta on nähdä kun toinen on niin onnellinen.

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Rakkaudella Sina ja Dave

  • 3 830 katselua

Tykkää-merkinnät

Kommentit

J
,
Olisi kiva nähdä postauksen muodossa että mitä pikkumies sai lahjaksi 😊 Aivan ihanan näköiset juhlat teillä ollut!
Lifelemons
Lifelemons,
Meinasinkin lisäillä tähän samaan mutta mietin että tulisi liian pitkä postaus. Pidän tämän siis mielessä jatkoa ajatellen.♥ Juhlat oli ihanat ja Dave nautti.
nouw.com/lifelemons
petratoivonen
petratoivonen,
Näyttää ihanilta juhlilta, söpöjä kuvia! 😊 Onnekas pikkumies! <3
nouw.com/petratoivonen