Hej på er!!
Varit på möte idag en sväng på förmiddagen, som handlade om min jobb situation framöver. Regnig onsdag vilket man inte blir piggare av, men blir snart ett pass på gymmet. Men ett försiktigt pass eftersom ryggen är väldigt spänd och inte känns helt 100. Men tänkte mest köra igenom kroppen och känna mig fram hur det känns och belasta ryggen så lite som möjligt. Inget tyngre pass men skönt att komma ut och få energi. Får alltid massa energi efter ett pass.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Passade på att unna mig ett par nya skor som är lite stabilare eftersom jag har ryggproblem. Blev ett par gråa Nike som är verkligen jättesköna och funkar bra ihop med min rygg, så att det inte blir för platt och man får ont i fötterna. Skönt att ha ett par skor som sitter fast på foten och som inte åker omkring utan följer ens rörelser. Skorna jag hade innan var sulan så slitna så det gnisslade som dem när jag gick runt på gymmet, så försökte smyga och gå så det inte skulle gnissla, funkar ju inte så bra i längden haha.

Likes

Comments

Recept på hemmagjord och glutenfri müsli

Tänkte dela med mig av mitt müsli recept som är glutenfritt och går snabbt att göra. Jag brukar ta valnötter, kokos, kokoschips, solrosfrön och linfrön och blanda samman.

1. Hacka valnöter i små bitar
2. Hacka kokoschipsen
3. Blanda alla sorter i en bunke med lock på

Sedan häller jag upp min laktosfria kvarg, sedan häller jag min müsli över kvargen. Som avslutning brukar jag ta frysta hallon och lägga i en kopp och värma i mikron så de blir varma och blanda ihop med muslin. God och enkel frulle som även en person som är gluten kan äta. Smidigt när det går fort och fixa och man slipper krångla till det. 


Likes

Comments

Hej!!

Vad roligt att ni kollar in här, jag är en glad och positiv tjej som lever för träning. Jag har varit med om en olycka som nästan gjorde mig förlamad, därför uppskattar jag att kunna röra på mig som vilken annan tjej som helst. Kommer att variera inläggen så mycket som möjligt så har inte enbart en träningsblogg utan tänkte skriva om allt som hör livet till.

Likes

Comments