Kvalitetstid med Velma, Anna & Calle

För ett tag sedan skrev jag om att jag har gått med i en ny klubb på SSO - Earth Supernovas. Jag har gått på flera event med dem i år och skrivit en del med medlemmarna, men har egentligen inte spelat något särskilt med dem. Jag har heller inte lärt känna dem så mycket som jag hade velat, men det har jag tagit tag i ikväll.

Det började med att Velma Braveheart (Velma) svarade på mitt meddelande om de platser jag hade kvar att upptäcka i spelet. Några av dem verkar vara buggade, men Velma hjälpte mig med tre av dem. En av dem var en hemlig plats, vid namn "Gömda dinonästet". Precis som namnet sa, var det verkligen inte en lätt plats att komma åt, och Velma hamnade snabbt utom synhåll. Tur man inte är höjdrädd! Jag fick se hur det ser ut bakom berget i Dinodalen, gick lite högre upp och satt sedan fast.

(Klicka för att förstora bilderna)

Vår upptäcktsfärd ledde oss därefter mot Månskäreby, för att sedan rundas av i Mistfall. På vägen hittade jag tre platser jag inte hade upptäckt, fem spindlar, två minnesfragment och två ställen jag kunde fota Token på. Vilken runda!
Vi körde även en del "Försten till"-tävlingar och flaggtävlingar, så nu har jag kommit en bit på de prestationerna.

Velma var tvungen att logga ut, och då frågade jag Alva Youngdawn (Anna) vad hon höll på med. Hon levlade sitt Gotlandsruss och jag bestämde mig för att haka på. Vi tävlade i Gyllenåsarnas Dal och Skördebygden, och Moonsplash gick från level 3 till 5. Dessutom fiskade vi lite gäddor och gjorde lite stallsysslor på vägen.

Anna tog den här väldigt fina bilden på oss ❤️

Efter lite fotografering i Gröndalskogen fick Anna lämna, då hon skulle upp tidigt imorgon, men som en räddare i nöden loggade då Carla Wintercastle (Calle) in! Hon höll på att fota lite själv, men ville följa med mig på en arkeologirunda, så då bar det av mot Dinodalen igen. Ungefär halvvägs igenom rundan blev Calle äntligen beundrad med AAE:s arkeologiska avdelning! Grattis igen! Hoppas bara Calles häst Skywalker tyckte att det var värt det. Stackarn var så frusen att hen ständigt krävde uppmärksamhet och kärlek. Det var nog skönt när vi sedan avslutade med lite fotografering bland blommorna på Everwindfälten. Skywalker fick även lite gos från Moonsplash ❤️

Det var väldigt trevligt att få umgås lite one-on-one med er alla tre. Tack för en riktigt rolig och mysig kväll ❤️

Gillar

Kommentarer