Graviditetsvecka 8

Disclaimer:
Jag är inte gravid just nu (vad jag vet, då jag har en p-stav i armen), utan detta handlar om min graviditet, som började i september 2019.

VECKA 8 - KÖRSBÄR

Körsbären kommer från mönstret "Cherries" i Lauren Espy's bok 100 Days of Mini Amigurumi VOL 1.

PREGLIFE

"Embryot är nu fem veckor gammalt och är ungefär 1 cm långt från huvud till stjärt. Ögon, öron och näsborrar har bildats. De flesta inre organ har fått sin grundläggande form, som hjärta, hjärna, lungor och njurar. Dessutom har hjärtats kapacitet förbättrats. Skelettet i armar och ben hårdnar och växer betydligt på längden. Lederna i kroppen börjar bildas. Ett par yttre hudveck bildar de yttre könsorganen. I det här stadiet är de likadana hos pojkar och flickor."

Bästa vännen Alicia: 11/10-19, Vecka 8 (7+2)
Eftersom jag ville berätta för Alicia in person, och hon tyvärr bor ända nere i Skåne, var jag snällt tvungen att vänta tills hon skulle komma på besök i lilla Hultsfred. Därför fick hon inte veta lika tidigt som Linnéa. Jag började med att visa henne de första fruktbebisarna jag hade gjort, utan att säga något om vad de betydde. Sedan kompletterade jag med att visa vad jag hade börjat jobba på i min Bullet Journal. Hon blev jätteglad för vår skull.

Några dagar senare berättade Joakim även för en kollega på sitt jobb.

Gillar

Kommentarer