​Fyra och en halv dagar har gått och jag är helt slut. Dessa dagar har varit väldigt jobbiga, men också väldigt roliga. Av någon anledning vaknar jag klockan 5 varje morgon, fast jag får sova längre.

När jag kom hit första dagen så hämtade värdmamman och minsta barnet mig på Heathrow, sedan åkte vi till huset och jag packade upp min väska osv innan vi gick till dagis och hämtade T. Andra dagen bestod av lek i en lekpark här i Chiswick, cykling i Richmond park, och även en del rådjursletande. Tredje dagen åkte vi runt lite med bilen så att jag fick se området och ställena runt omkring, vi åkte bland annat till Richmond, Fulham, Barnes och Putney. Jag har även varit på en ''svensk träff'' i en kyrka i Barnes, där träffade jag två andra tjejer som är här och jobbar som nannies.

Imorse hoppade jag på tunnelbanan och åkte in till centrala London. Tanken var att jag skulle spendera lite pengar på Primark, men jag hittade ingenting att köpa så jag gick runt på Oxford street ett litet tag innan jag gick vidare till West End och Picadilly Circus, sedan tog jag tunnelbanan vidare till Southbank där jag gick runt och tittade på olika gatushower. Efter det åkte jag hem igen och åt lunch på Nando's, det var dock ingen hit. 

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig till Westfield shoppingcenter imorgon, eller om jag ska hitta på något annat. Det känns lite tråkigt att bara sitta här hemma när jag är ledig och har möjlighet att upptäcka nya saker.

Likes

Comments

Så var dagen kommen. Dagen då jag skulle ha flyttat till London på obestämd tid. Tyvärr hade jag bokat min flygbiljett hos SAS, och mitt flyg blev inställt. Jag klev upp runt klockan 4 imorse för att försöka få mer information och få hjälp att boka om min biljett. Efter cirka 3 timmar i telefonkö och massa krångel med kundtjänstens chatt så är jag nu ombokad och får åka 10:55 imorgon istället. Nu blev det dock en mellanlandning i Oslo istället för direktflyg, men vad gör det? Väskan är färdigpackad och har till och med lite övervikt, passet och biljetten ligger framme. Nu kör vi!

Likes

Comments