Gik over al forventning.
Jeg møder ind på hovedbanegården 20 min for sent - det lyder ikke ligefrem godt, men toget jeg skulle have været med blev aflyst - og får hurtigt øje på Mr. Smile og smilet er mindst ligeså godt i virkeligheden som på billederne, så jeg er godt tilfreds.

VI finder straks et samtale emne og bevæger os mod Co-ma bistro for at få os noget kaffe og brunch.

Her begynder snakken ellers, og vi får faktisk vendt rigtig mange emner - hvilket giver en enorm ro.
Vi er meget enige om de emner vi kommer ind på, og der går hurtigt to timer, hvortil han spørger om vi skal gå lidt.

Vi går en tur i Kbh's gader, ind i DISNEY butikken og derefter ind på Joe and The Juice, hvor vi sætter os i en lille time med en ICE LATTE ( The way to my heart...) og her ligger jeg specielt mærke til, hvor utrolig god han er til at holde øjenkontakt.
Det er her jeg opdager, at jeg ikke kan holde øjenkontakten med ham.

Dette er i mine øjne et godt tegn.
Jeg er bestemt typen der kan kigge folk i øjnene uden at blive nervøs. Men med ham, kunne jeg slet ikke se ham i hans meget flotte klare blå øjne, ren og skær fordi, at det gjorde mig helt vildt nervøs.
Jeg fik røde kinder, og til min forfærdelse påpegede han også, at jeg famlede med min taske - jeg fik hurtigt bortforklaret det på en meget mumlende måde, så han ikke opfangede, at det var fordi jeg blev jeg fjaler af hans tilstedeværelse.

Derefter tog vi i kongenshave og gik en lang tur og afsluttede med at, dele en menu på Mc Donalds - how romantic....
Men det var faktisk bare så afslappende, og hele daten var ligetil uden nogle akavet øjeblikke.Til sidst følger han mig til stationen og venter med mig til mit tog det kommer.

Om der skete mere, tier jeg med for nu.
Men jeg kan sige så meget, at vi har en date på onsdag igen. Jeg skal nu til et helt nyt sted i København, Lyngby....
Ja, jeg skal igennem endnu et panik anfald! Men han er endnu engang så sød, at sige jeg skal tage toget til Lyngby og så ringer vi sammen og så guider han mig til bussen og så henter han mig på stoppestedet.

- Tak til de søde gentlemen fyre der stadig findes derude!

Kærligst C

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

- men den og hvordan den var, kommer vi til imorgen...

Men her har I outfittet jeg valgte at gå efter i dag.
Den grønne strik, og en lille detalje med en blonde bh under synes jeg var tilpas hyggelig og pæn på samme tid, uden at være for meget og jeg følte mig tilpas.

En simpel makeup med fokus på øjnene, og en varm glød og alle mine ringe.

Outfittet faldt bestemt også i hans smag, så det var jo kun et godt valg og der var intet tidspunkt i løbet af dagen hvor jeg følte ubehag eller synes jeg var klædt forkert.

Jeg håber jeres weekend har været dejlig!
Jeg starter min uge ud med lidt detox, da sidste uge har været fyldt med sukker og for lidt motion!

Kærligst C

Likes

Comments

Nå, men nu er det imorgen, at daten foregår og i den forbindelse vil jeg gerne tale lidt om grunden til min umiddelbare obsession på, at skulle være iklædt det helt perfekte outfit.


Jeg har igennem mit 28 årige liv altid været meget optaget af min krops udseende.
Mit meget usunde syn på min krop var med til at sørge for en yoyo vægt gennem min ungdom.

Nu er det nogle år siden, og jeg har tabt mig 19 kg og er et sted hvor min krop passer til min højde og jeg burde være tilpas i min krop. Desværre er dette ikke tilfældet. Ved hver date jeg har mig, hvert møde jeg skal til eller hvergang jeg skal klæde mig på til noget, der tænker jeg grimme tanker omkring mit udseende.

Til min store skuffelse er det umuligt for mig, at slippe disse tanker, selvom jeg prøver hver evig eneste dag. Jeg prøver, at fortælle mit lille forskruet hoved, at jeg er god nok som jeg er.
Da dette aldrig rigtig lykkedes, så er det altid min frygt, at møde en fyr første gang eller at sove sammen med ham - tankerne er "Hvad når han ser mig, synes han jeg er for stor? For store lår? For meget dobbelthage? For stor numse? Eller en mave der buler for meget?"

- dette gør mig enormt usikker og netop derfor sørger jeg altid for, at alt andet er som det skal være.
At tøjet er noget jeg føler er flatterende, at håret sidder som det skal være og at sminken fremhæver de træk jeg rent faktisk kan lide ved mit ansigt. Dette er en stor kamp i mit hoved og jeg bliver hurtig rigtig, rigtig træt - men da dette er en del af mig, så har jeg lært at leve med det - dette betyder dog ikke, at jeg stræber efter at få det godt i min krop.

Det er mit ønske, at være mere positiv omkring mit udseende, end negativ. Tro mig, jeg har hørt utallige gange fra drenge, at det er ucharmerende, at have det så dårligt med sig selv. Men hvad kan man gøre, jeg kæmper med det og det er jo absolut ikke noget jeg kan gøre for. Så jeg prøver med, at sige "Tak" til komplimenter, så langt så godt.... ikke?


Med det sagt, så ser jeg frem til imorgen. Jeg har valgt tøjet og resten af udseendet må ses på, på selve dagen.


Håber I får jer en herlig lørdag aften.


Kærligt C

Likes

Comments

WHAT TO WEAR;

Let's get to it, jeg er blevet inviteret på date.
Først og fremmest skal det pointeres, at det er i Kbh. Med min dårlige stedsans, mit hoved som ofte bliver forvirret og, at det er brunch, hvilket jeg aldrig har prøvet som første date - ja, så er det en lille smule angst provokerende.

Jeg vil ikke fortælle noget om selve fyren endnu, andet end at han er så venlig, at hente mig på selve hovedbanegården og at det i sig selv er med til at få min fremtidige hjertebanken til at falde ned i et lidt mere normalt tempo.

Det bringer mig så frem til det egentlige dilemma, nu når det andet er på plads... OUTFITTET.

Det gik op for mig, efter at have sagt ja til brunch med - lad os kalde ham - mr.smile, kom jeg straks til at tænke på det jeg altid går mest op i, når jeg skal møde en for første gang: Mit outfit (- lad os snakke om grunden til dette, en anden god gang.)

Jeg kiggede mit tøj igennem, og for lige at sætte noget i perspektiv for jer, så har jeg ikke et særligt stort udvalg lige pt, da jeg er gået igang med den helt store udrydning. Med det sagt, gik jeg i panik og derefter fik jeg et smil på læben...
Hennes og Mauritz here I come!

Jeg gik på jagt og jeg prøvede disse 5 bluser. Min tanke var pænt, sødt og hyggeligt.
Et par sorte sandy bukser - og hvis I skulle være i tvivl, så er det et favorit par af mine, som minder om dem som smukke Sandy fra Grease har på i den sidste og meget kendte scene i filmen.

Kan I gætte hvilken jeg går efter på søndag?
- et nyt indlæg kommer imorgen omkring mine tanker om første date.


C

Likes

Comments

Where to start,

Jeg kan starte med, at sige at dette indlæg skulle have været udgivet igår - men dette viser bare hvor stor en teknisk spasser jeg er, da dette ikke blev tilfældet. Så here I go again.

Jeg en et omvandrende følelsesmæssigt mumlehoved, der har et kæmpe hjerte og til tider er ret så klodset. Jeg prøver altid at gøre mit bedste, tage de rette valg, være ærlig og sørge for, at dem omkring mig har det godt. Det er ikke altid det lykkedes, mere eller mindre fordi, at man ikke altid kan tage hensyn til andre, når man skal tænke på mig sig selv. Det er noget jeg stadig er ved, at lære, da jeg gang på gang stadig kan skuffe mig selv.

Så jeg har valgt, at dele lidt med jer.
Lidt om mit uperfekte liv, min hverdag og de ting jeg gennemgår hudløst ærligt.


Jeg håber I er klar.


C

Likes

Comments