Vad hände??

Opps, har inte bloggat på länge igen. Men på sistone (typ 3-4 månader tillbaks) har jag haft fullt upp.
Så vad hände medan jag va borta?
Hahaha jag tror dock inte någon har märkt då jag inte har så stor uppmärksam här på nouw. Men iallafall.. back to the subject, vad har hänt de senaste månaderna?

Jag har fokuserat på mitt mående och min ätstörning. Jag har ätit och har normaliserat mitt ätande och därför fått en viktökning och jag känner att jag börjar få mitt liv tillbaks. Visst är det fortfarande svårt ibland med I’m getting there💪🏼💪🏼

Jag gick på nians bal och hade sååå himla kul med mina vänner! Vi dansade till sent och va död dagen efter. Har inte någon bild där mina vänners ansikten inte är med så det fick bli den här när jag äter den väldigt (absolut inte) lyxiga balmaten, aka kalkon pålägg och Ica basic potatis sallad.

Har varit i Danmark på en slags studieresa. Dock så hade vi bara roligt. Vi besökte Christiania, Coloseum, FN-byn och gick rumt på ströget! Så mysig resa.

- Jag gick ut nian med toppbetyg och kan äntligen slappna av med ett välförtjänt sommarlov!

- Mina bästa vänner överraskade mig med en dag på Liseberg på min födelsedag! Hade inte en blekaste aning. De sade att vi skulle äta Brunch men så körde vi till Göteborg helt plötsligt (hade ögonbindel hela vägen haha)

- Jag har börjat sommarjobba på ett dagis. Vilket jag gör idag. Jag har en vecka kvar. Sedan om 2 veckor ska jag till Brighton på språkresa och jag är jätte exalterad. Det har varit en dröm i så många år och känna extra bra att jag har kämpat, jobbat ihop pengar och sparat själv.

Vad är era höjdpunkter under dessa 4 månaderna?

Gillar

Kommentarer