Livet just nu

Hej hej! Det här med bloggandet går inget vidare ihop med mitt vardagsliv men har bestämt mig för att göra det när jag känner för det. Jag tänker bara göra en liten + och - för livet just nu

+ Vi har äntligen fått våra skoldatorer, det är väldigt smidigt att äntligen få byta arbetssätt (vår skola är väldigt efter känns det som)

- Är riktigt riktigt trött och har alldeles för mycket plugg.

+ Ätandet går bra, har gått upp i vint och har en ny tid hos BUP denna vecka. Jag och mamma har bättre relation än någonsin!

- Har prestationsångest inför orgentering då jag verkligen inte är bra på det
Måste verkligen släppa tankarna om att jag inte är mina prestationer, jag är bra även fast jag inte kan allt.

- Påtal om prestationsångest så har jag riktigt mycket inför kommande prov så just nu pluggar kag ihjäl mig, det är liksom en dålig vana att jag "över pluggar" (pluggar även fast jag kan)

+ Jag har börjat på dans och det är så himla skönt för både kropp och stjäl, både självkänsla och självförtroende stärks!!! Min kroppsmedvetenhet och kroppskontroll utvecklas också enormt och det blir en motivation till att gå upp i vikt också.

- Pappa har frågat om jag vill följa med till Kanada nästa sommar för hans sambos son (har aldrig träffat) ska gifta sig, vet verkligen om jag vill eller inte. Jag menar Kanada hur häftigt?? Men jag kommer känna mig ivägen och alla känner alla där...

Hoppas ni mår bra kraaaam, ha en fortsatt trevlig vecka!

Gillar

Kommentarer