Gymnasium i Bryssel?

Jag går då sista året i nian och nu måste man komma igång med sina gymnasieval och tankar om framtiden.
Har verkligen ingen aning om vad jag vill bli, är sååå förvirrad och vilse. Jag får ju beslutsångest när jag ska bestämma vad jag ska äta på resturang eller vilken tröja jag ska ha på mig. Jag vet ju inte ens vem jag själv är? Hur ska jag då kunna bestämma vad jag vill bli nu?
Har väldigt höga betyg i alla ämnen vilket inte gör det mycket lättare då jag har lätt för allting och tycker om det mesta. Att får lära sig och studera är som en slags drog för mig. Plugghäst jag vet men jag finner någon slags ro i lärandet
Ska såklart gå på lite öppethus och skugga på olika gymnasium jag är intresserade av och så. Sedan kommer jag få hjälp och prata med en konsulent i skolan. Annars vet jag bara att jag vill ha en högskoleförberedande linje.

Men häromdan så stötte jag på ett internat i Bryssel för elever i Skandinavien. Och herre vad det har satt igång tankarna! Har ända sedan väldigt ung ålder velat uttforska världen och varit intresserat av allt internationellt. Hade faktiskt kunna tänka mig att flytta till Bryssel i 3 år. Men sedan kommer tankarna om hur lönge man egentligen ska va borta från "vardagen" och familjen... Jaja vi får se men det är kul att veta att möjligheten finns.

Isåfall bor man på ett slott, omgg!!

Och kolla vad mysiga rummen verkar!

Gillar

Kommentarer