Header

Tar en paus med bloggen får se när jag kommer tillbaka om jag gör det men mycket just nu men ja.
Puss😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt liv just nu. Jag sover för lite. Har skit mycke läxor redan och håller på att flippa ur.
Igår var en vanlig skol dag men höll på att flippa ur i slutet på dagen. Sista lektionen på dagen var idrott och då sprang vi 5 km.
Sen efter skolan äkte jag ner till kulturskolan för att spela blockflöjt. Efter blockflöjt åkte jag hem och åt sen åkte jag på min träning. Halva träningen gick skit men sen på tumbling så gick det bra!
När jag kom hem åt jag mat och sen duschade jag sen sov jag!
Puss😘

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu kommer det bara sena inlägg så jag kanske hade tänkt börja lägga ut inlägg på morgonen ist om dagen innan? Och bara något litet typ inspo eller citat på kvällen? Tycker ni om denna idé så gilla eller gilla inte om ni nu inte vill eller så. Men kommer antagligen bli smidigare för mig så också så tror det kommer bli så men får se.
Puss😘

Likes

Comments

Hejsan!
Idag är det måndag igen och nu har vi gått i skolan i en vecka... Många började skolan idag och jag är så avis..
Idag fick vi nytt schema (för tredje gången ) och det kan inte bli värre. Vi har förlorat 1 h sovmorgon!!!!
Aja men efter skolan hade jag iaf kör idag med Iben Felicia och Clara. Vi har precis flyttat upp till en ny kör så får hoppas att det blir bra!!
Har egentligen träningar på måndagar men den va inställd idag (wow, eftersom jag har Open Gym på mån 2,5 h). Efter kören hade jag följe med Iben hem och när jag kom hem åt jag. Nu har jag pluggat lite och nu ska jag sova för så trött. Har ni haft en bra skol start?
Puss😘

Likes

Comments

Hejhej!
Idag vaknade jag vid halv 10 och åt frukost. Sen slappade jag och kollade på Youtube fram tills att klockan va halv 2 då jag fick ut till poolen och badade. När jag kom in igen åt jag lunch och den äkte jag till Nova. På Nova skulle jag köpa nya gympaskor och det gjorde jag också. Har ingen bild tyvärr men kommer kanske har imorgon. Vi åkte där ifrån 17 och då åkte jag på fristående träning. Den sluta halv 9 och nu har jag precis ätit och duschat.
Skola imorgon...
Hoppas allt är bra med er!
puss 😘

Likes

Comments

Hejhej!
Denna veckan har varit lite stressig och inte hunnit eller haft lyst att börja med bloggen igen men nu börjar jag igen. Nu börjar jag 7:an och kommer bli mer läxor och jobbigare i skolan så kommer nog inte kunna uppdatera lika mycket som förra året men gör mitt bästa.
Har inte alls många läsare längre så ni, som frf läser får gärna sprida eller så, så kanske det blir lite fler iaf. Kommentera gärna förslag på inlägg och så.
Puss😘

Likes

Comments