En dag kommer jag våga berätta, berätta mina känslor på ett eller ett annat vis. Frågan är bara hur? En dag kommer det ske. 
 
De senaste dagarna har varit, "Hoppas han är ensam så jag kan prata med honom" men är han ensam Nix alltid med någon annan hur tusan ska jag då lyckas?? 
 
Liksom:
Hej skulle vi kunna prata?, Nej nej det funkar ju inte.... 
 
Eller så har jag inte sätt till honom, mer en på lektionerna då..!
 
Grejen är att nu börjar det komma att jag SKA berätta men jag vet ännu inte hur, hur ska jag lyckas göra det? Det är ju det som är frågan...
 
Nepp, slut gnällt för nu hoppas jag, Ska komma på det... 
 
 
Love can be beautiful, Love can hurts. I want to be both just once, but how should it be that do that?
 

Likes

Comments

Sluta kolla på honom så, Sluta tänk på honom.....!!! 
 
Det funkar inte att du ska kolla varje gång utan att säga något... sluta tänka på honom varje gång en ny låt kommer upp i lurana eller när det inte finns något annat att tänka på. DET FÅR VARA BRA NU!! SLUTA BARA SLUTA!! ANTINGEN SÄGER DU SOM DET ÄR TILL HONOM ELLER SÅ LÅTER DU HONOM GÅ FÖR DU KAN INTE FORTSÄTTA SÅ HÄR....detta är en del av mig,
Den andra vill....--> HUR SKA JAG GÖR, HUR SKULLE JAG KUNNA BERÄTTA, HALLÅ VAD SKA JAG GÖRA, VAD HÄNDER OM HAN SÄGER NEJ, VAD HÄNDER OM HAN SÄGER JA!!!!
 
Nej detta orkar jag inte mer, någon som vill hjälpa mig att ta reda på det?? 

Likes

Comments

Snart hemma efter em måndag och tisdag fullt med bussåkande och massa info med mera. Modernamuseet, konstfack mm mycket intryck och mycket att se. Gått på stan och guidning genom gamla stan. 

Kickat god mat på en italiensk restaurang. Även druckit alkohol för första gången och säger bara Blää, trots att det var något så gott som päroncider vilket jag älskar så var det verkligen super ärligt och det är något som inte kommer bli en vana kan jag säga. Men sällskapet var trevligt! Sängarna mycket obekväma så längtat hem till min goa mysiga säng och min kära säng kamrat mig käraste katt! 

Lägger upp någon bild nu fler kommer...


Likes

Comments

Tänk att första gången man rör vid honom ska vara i en dröm...! Att för första gången vara nära på att kyssa honom... Det är en fin känsla men ändå så är det något som klyver mig, det fanns i drömmen 2st en jag höll om och visade känslorna för och en som stod i bakgrunden och betraktade oss med en smärre avundsjuka i blicken. Vad ska det betyda?

Helt ärligt skulle jag bara vilja göra som i drömmen bara dra mig närmre och kolla honom rakt i ögonen och le. Men jag är rädd, vet inte varför men är väl som i vanliga fall man är rädd för att få hjärtat krossat och man tycker personen är för bra för än. 

Men jag jag vara helt ärlig så gillar jag honom verkligen och på något sätt tror jag han på sätt och vis gillar mig också, men jag vet ju inte säkert och det är det som gör att jag inte vill gå vidare... Blir arg på mig själv och tycker det bara blir värre, med min blyghet vågar inte kolla på honom och skulle blicken fastna och han kollar mot mig så får jag panik och kör bort blicken så fort jag kan. 

I really like him but hon can I do....? 
Den kyssen som höll på att hända i drömmen var på väg att bli fantastiskt men jag vaknade och fick aldrig veta varför vi inte gjorde det... Tusan denna inbyggda sover klocka eller vad det nu var!


Kunde hoppats han läst detta men ändå inte då drt mesta jag skriver är larvigt. Men mycket handlar om honom och hur jag känner så det är väl därför antar jag. 

Kommer väl få leva med detta resten av mitt liv om jag inte gör något åt saken för jag måste ju få veta, veta om han känner något eller inte, jag bara måste!

Slut på babblandet bye

Likes

Comments

Vill bara strypa mig själv just nu...! Hatar att jag är så feg... 

Idag hade vi mössprovning inför studenten nästa år... Och V var så himla jag vet inte vad i testmössan och känslor vara flödade igenom mig vilket det gjort några dagar nu... Vet inte hur jag ska få känslan att försvinna så måste bara skriva av mig! 

Tänk att jag ändå "gillat" V i snart tre år och gått i samma klass dessutom, ändå vågar jag knappt prata med honom. Avskyr mig själv för det, vill våga vill bara skrika det rakt ut! 

Snart är det liksom försent och då finns det inga fler chanser!

W for weakness...

Likes

Comments

Att le är det bästa någonstan göra. Visa tacksamhet på ett sätt som inte behöver ansträngas med några ord. Det kan vara vem som helst men ä
ett leende kan vara värt så mycket!

Hur kan det komma sig att personen som för bara 2år sedan han inte ville titta åt mig och nu helt plötsligt både kan säga hej och le mot mig. Jag förstår nada Trodde han avskydde mig men tydligen inte då han nu ändå kan ta sig tiden att kolla mig i öronen och även le mot mig.

Inget jag vill ta reda på varför även om det ändå varit lite kul för hade han inte bryt sig skulle han väl inte gjort de sakerna han ändå gjorde så lite måste man väl ändå betyda i hans ögon... Eller?

Snälla snälla ge mig några tecken..! kanske kanske eller nja inte.

Likes

Comments

Säger bara HALKAN!!!!! det var bland det roligaste jag gjort!!! visst i verkligheten skulle jag aldrig vilja göra något sådant utan då vill jag hålla mig på vägen SÅKLART! 
 
Men kan inte säga annat än att det var hur roligt som helst och vill gärna göra det igen om det inte skulle kosta en massa pengar. Liksom sladda och snurra runt, krocka samt volta med bilen det var lite av det vi gjordes och kändes helt sjukt vissa av grejerna så blev väldigt mycket skratt!
 
Men snart är fförhoppningsvis körkortet mitt och jag kommer börja med nästa behörighet direkt efter det BE gäller det då och efter det bara Lastbil kvar men det hoppas jag jag kan få betalt så jag slipper lägga närmare 50-tusen för det ;) absolut inte dyrt NEJ NEJ!! 
 
Tja Roligt Med Halka iallafall!! 

Likes

Comments

Båda mycket fina namn med helt olika personligheter men ändå så pass lika att jag kan falla för dem båda. Finns många ned dessa namn i min närhet så kunde lika gärna skriva deras förnamn.
Jonathan som jag för någon dag sedan kom på liknande en skådespelare jag tycker ser riktigt go ut. Med en personlighet jag inte kan sätta ord på och en bakgrund så lik min.

Viktor som däremot än född in i en Fotbolls familj och haft träning på scheman hela sitt liv. Med det där leendet och ljuva vara glimrande ögon.

Jonathan som gjorde narr av sig i mitt tycke med att visa alla i sin nya klass vem som stött på honom...

Viktor som varje dag alltid hade ett leende på läpparna och som var den ända som äns sa hej till mig på morgonen när vi möttes i korridorerna.

Jonathan som jag på något vis inte konectat med men som jag ändå haft känslor för av någon anledning.

Viktor som jag bara behöver le mot så känns det som om han fattar precis vad jag vill säga min inte får ur min mun.

Jonathan som jag såg något i sedan första dagen han kom in genom skolans dörrar.

Viktor som jag inte ens märkte av på så vis den dagen vi började, har ett svagt minne av hans gestalt men inte mer såg knappt åt hans håll trots vårt grupparbete vi hade tillsammans.

Jonathan som jag nu efter dessa rader inte förstår varför jag gillar eller vad med honom jag äns föll för.

Viktor som verkar vara min dröm kille men som ändå är så långt ifrån det jag trodde jag ville ha...

Men tror jag nu fattar att Viktor är den jag fattat tycke för och Jonathan är bara en ursäkt till att jag inte hittar in till personen jag så än önskar värre min.

Kärra Viktor jag vet du ej kommer läsa detta men jag måste få det sagt...

Jag älskar och har gjort sedan den dagen jag träffade dig första gången. Trots att jag inte såg dig då är mitt minne än kvar och det ger mig alla detaljer som behövs.
Love you now, Love you then and always vill!

Likes

Comments

Förut om dagen kom jag på än lite... ja jag vet inte läskig/ knäpp grej.
Jag satt som jag brukar framför Tv och kollade på Nikelodion i vanlig ordning. Ett av deras nyare program var i rullning och jag som tycker ena skådespelare är lite gullig stannar såklart kvar och tittar...

Då slog det mig från klar himmel att han är väldigt lik en kille jag hade gillat för några år sedan, minns jag rätt har jag skrivit om honom här.

Det är väl lite lustigt ändå... trodde mina känslor för honom var borta men nu vet jag inte, är det så att jag fortfarande känner något för honom? Det borde ju inte precis vara en slump att den tanken kom upp precis... Eller?

Och den killen jag tror jag gillar nu, gör jag verkligen det? Gillar jag honom lika mycket som jag trodde att jag gjorde?

Hmm något jag verkligen inte vet och antagligen inte kommer få veta heller... Hoppas bara att min prins snart visar sig snart... Vill åtminstone veta att han finns!Likes

Comments

Känslorna vill inte försvinna. Kan inte sluta tänka på honom. Tanken slår mig varje dag. Jag vill berätta men ändå inte.
Är rädd för vad som kan hända och vad som kommer ske. På något vis känns det som det är bättre att vara olyckligt kär.

Har ju ändå inte tid med detta och även flyttar jag ju kanske till nästa sommar och även han har ju mycket att stå i. Det är något som aldrig skulle funka!

Dessa ögon får en att smälta och hans leende får en att falla samman. Se honom åka iväg i bussen och le mot än genom fönstret, är det en slump? fanns massa plats i bussen och ändå satte han sig så han kunde se mig och inte vid sina vänner!

Nej sluta tänka och börja leva kanske är en bra idé, men vågar inte det är för skämmit att berätta och tänk om han inte svarar eller om han säger nej. Värst av allt tänk om han säger till alla andra och pratar bakom min rygg!

Likes

Comments