ETT bra LIV

Jag fick en fråga om vad ett bra liv egentligen innebär. Jag vet att vi alla har olika definition på vad det innebär. Vi är alla olika och har där med olika behov och känslor som måste uppfyllas för att ha balans.

För mig handlar livet mycket om att ta en chans. Att faktiskt våga. Vi har bara ett liv och det är här och nu. Ingenting händer i livet om man inte ibland tar en chans. Allt i relationer, bryta upp, starta om, byta jobb exempelvis. Allt detta är att ta en chans. Vi får inte resultat eller en förändring om vi inte vågar ta en chans. För att ta en chans behöver du inte ha hela kartan uppritad, du behöver bara en riktning och ta din chans att ge dig av.

Möjligheterna överbryggar oftast riskerna. Du behöver inte alltid gå säkra vägen, ibland måste vi våga gå åt höger istället för rakt fram. Att vi skulle åka lite vilse dör vi inte av och alla tankar om tänk om detta eller detta händer är bara tankar. Tankar som inte är realistiska. Har det inte hänt är det inte realistiskt.

Vänta inte på andras gillande, räk upp handen, vänta inte på att andra gör det först. Våga utvecklas som människa, ge dig möjligheten till vinsten, tro på dig själv och din framtid. Finn din energi i ovissheten.

Att ta en chans handlar om att vädra, städa och öppna upp för nytt. Vem vill inte vakna på morgonen med ett pirr i magen ? Ta på sig sina snygga kläder, solbrillor, packa sin väska och bege sig av mot det du vill.


NU KÖR VI. Den känslan, kanske är det dags att ta den där chansen? Du har ju bara ett liv som är här och nu.

Frågan är om du kommer att ta den chansen?

Gillar

Kommentarer