God ettermiddag. :-)

Først uken er nå gjennomført og det har gått over all forventning. Fasten og maten og treningen gikk veldig bra, tiltross for en veldig bussy uke. Det er litt lettere når jeg jobber etter en plan merker jeg. Treningsopplegget er klart og oppskriftene er klare, det vil jo si at jeg slipper å tenke så mye, og det liker jeg. Hehe.. Vekten viste faktisk minus to kilo, som er konge bra, selvom jeg var på konsert i går og tok noen øl og spiste en burger etterpå. (dømmekraften ble litt redusert med noen øl innabors dessverre) Men alt i alt, er jeg veldig kjempe fornøyd. Det er mange som snakker om denne balansen i hverdagen, og jeg tipper det er dette de mener da. ;-) Nå er det to nattevakter, så høstferie, det skal bli kjempe deilig å komme seg litt bort, kjenner at treningsmulighetene reduseres litt da, men det blir en utfordring som jeg gleder meg til å teste ut. Har ikke fått det til før, men det betyr jo ikke at det ikke skal gå denne gangen vel?!?!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da er jeg igang. Dag en er overstått og det har gått veldig bra. Må innrømme at treningen utgikk siden jeg har jobbet natt hele helgen og dagvakt i dag, så sovnet pal på sofaen etter jobb. Men men, skal ha fem økter i uka, så burde jo gå fordet. :-) Det skal gå. Tester ut periodisk faste og, spiser kun mellom 12 og 20 og det går faktisk helt fint. Føler at det gjør at jeg ikke er så sulten hele dagen og spiser sjeldnere. Er litt vanskelig å omstille seg til ny mat, men tar den tiden det tar. :-)

Likes

Comments

God kveld igjen.

Det ble et opphold siden siste blogg innlegg gitt, det skyldes en hel haug, men mest av alt sykdom. Er inne i min andre uke med kraftig forkjølelse, så mange av mine fine planer ble satt litt på vent. MEN fra mandag av, da starter jeg opp igjen, og jeg velger rett og slett å starte kurset på nytt, så jeg begynner da med uke 1 på mandag. :-) Jeg kom jo til uke tre sist før jeg ble syk, så jeg vet jo litt hva jeg går til og hvilke resultater jeg kan oppnå, eller rettelse, SKAL oppnå. Nå er jeg lei av å være feit og daff og har store planer om å klare det jeg ikke har klart de siste 15+- årene. Jeg må bare, for helsa mi sin skyld og. Ønsker jo ikke å få noen ugunstige "sykdommer" pga dette og. Jeg bare skjønner ikke hvorfor det er så vanvittig vanskelig?? Jeg gikk jo opp alle kiloene rimelig fort, hvorfor tar det da år og få de av igjen?? Viljen er jo der, men noe må jo mangle, bare hva??

Likes

Comments

God kveld, eller natt som det forsåvidt er nå. Min arbeidstid er ofte når de fleste andre sover. :-)

Jeg er ny i denne bloggverdenen, så det blir spennende og datakunnskapene mine er lik null, så bloggen og utseende blir nok oppdatert og endret så for jeg finner ut av hvordan jeg gjør det. ;-)

Jeg har og startet en livsstilsendring for litt over to uker siden, det vil si startet en nok engang. Jeg har da gjort det ganske mange ganger nå, men uten spesielt hell eller det som kreves til å gjennomføre det. Jeg har vært en av de som har testet ut det meste som kan testes ut innen kosthold og treningsopplegg, vært medlem av mange forskjellig grupper, testet forskjellige shaker og suppedietter, men har liksom ikke funnet min måte å gjøre det på. Mange vil vel si at motivasjonen ikke har vært på topp, for vil man nok, får man det til, men ikke alltid. Jeg vil nok, tro meg, men har fremdeles ikke fått det til. Det er det nok utallige grunner til hvorfor, som jeg kommer til å komme inn på i senere innlegg, kan jo ikke skrive alt nå. ;-) MEN nå er jeg altså igang igjen og mer klar enn noen gang før og nå skriver jeg jo blogg om det og, så da må jeg jo, ikkesant?!

Likes

Comments