Tröja: bondelid

Jacka: zara

Byxor: vet inte😬

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 14 Readers

Likes

Comments

​Hej! Jag vill bara säga förlåt för att det har varit så dålig uppdatering på bloggen på senaste tiden men jag har sommarlov just nu och då har jag inte så mycket tid till att blogga. Jag har ofta inget internet men sen när sommarovet är slut kommer jag kunna blogga som vanligt igen.

Hoppas ni har en fin semester!


// Sofia

  • 13 Readers

Likes

Comments

Hej! Sorry för att jag inte har uppdaterat så mycket på bloggen men jag har semester just nu och då har jag inte alltid internet. Men jag tänkte visa er några bilder från min semester :) än så länge har jag varit i smögen och sen har jag seglat. hoppas ni har en bra sommar!

  • 15 Readers

Likes

Comments

Hej! Nu är det söndag men i fredags firade jag midsommarafton och jag hade det jättemysigt! Jag tänkte visa er några bilder. Jag var på min pappas kompis landställe och det var supermysigt!

  • 16 Readers

Likes

Comments

Hej! :) idag har varit en väldigt mysig dag, jag och min kompis polina hade picknick vid Långbro park. Sen när jag kom hel från picknicken åkte jag, mamma, min moster och min mormor till Ekerö för mamma ville kolla på ett hus där som hon kanske ville köpa, men det var inte alls så fint som på bilderna så det blek nog ingenting av med det :( Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det kan vara skönt att bara vara hemma och ta det lungt bara :) nu ska jag kolla på teen woolf 😝

XOXO

  • 19 Readers

Likes

Comments

Hej! I det här inlägget tänkte jag dela med mig av mina bästa tips för ett hälsosammare hår :)

Mitt första tips är att börja med balsammetoden. Jag började med balsammetoden för några dagar sedan men jag har redan märkt en mycket större skillnad än jag trodde. Mitt hår är mycket lenare och känns inte alls lika livlöst som förut, och jag tror jag kommer få se mer resultat när jag har hållit på med balsammetoden ett tag.

Mitt andra tips är att använda en borste som är bra för ditt hår. De vanliga billiga borstarna har plastpiggar på sig, och det är inte så bra för håret, så köp istället en svinborste som är mycket bättre, och håret blir inte lika slitet :)

Mitt tredje tips är att använda hårsnoddar som inte har en "mitallbit" på sig, det kan slita mycket på håret så använd istället sådana här hårsnoddar:

Mitt sista tips är att inte tvätta håret för ofta. Om man tvättar håret varje dag kan det bli väldigt slitet så försök att göra det när du behöver det, men inte för onödigt ofta. Använd torrschampo mellan tvättarna så ser det inte lika smutsigt ut :) jag använder mig av batistes torrschampon och de fungerar med balsammetoden.

Det var alla mina tips för hur du kan få ett hälsosammare hår :)

XOXO

  • 26 Readers

Likes

Comments

Hej! Hoppas att allt är bra med er :)
I det här inlägget tänkte jag prata mer om Balsammetoden. Igår gjorde jag min sista tvätt och jag har hört att när man har gjort sista tvätten kommer håret kännas slitet och man känner hur håret egentligen är, utan alla konstgjorda saker som schampo innehåller. Men mitt hår blev mycket lenare än förut och det känns jättebra. Idag ska jag tvätta håret för första gången med tvättbalsammet och vi får se hur det går ;) jag lägger in bilder på vilka produkter jag använder och hur håret ser ut för tillfället :) Igår använde jag det sista schampot och det vårdande balsammet, men idag kommer jag använda tvättbalsammet och det vårdande balsammet.

XOXO

Likes

Comments

Hej, hoppas att allt är bra med er! Nu har jag äntligen slutat nian, så skönt!! Idag var jag på skolavslutningen och det var lite sorgligt men jag grät inte som jag trodde jag skulle göra, men jag var nära haha. Men när vi kom till avslutningen sjöng först de olika årskurserna ( förutom niorna. Sen sjöng lärarna en låt för oss nior och det var väldigt kul att se haha. Men sedan skulle alla nior gå upp på scenen och ta emot en ros och betyg, och en gång sa min kompis att de ropade upp mig så jag gick till scenen men sen var det ett annat namn de hade ropat upp, de va lite pinsamt haha 😂 men sedan skulle man säga hejdå till alla lärare och så och jag fick springa runt i hela skolan för att hitta alla att säga hejdå till😅Men det var en bra dag och nu väntar sommarlov och sedan gymnasiet, jag är sååååå nervös för gymnasiet! Jag har inga bilder från avslutningen just nu för min bonusmorfar har inte hunnit skicka dem än, men jag kan lägga upp dem när jag får dem😊
Nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl😝

XOXO

  • 32 Readers

Likes

Comments

Hej, hoppas att allt är bra med er!

Idag kom jag hem från landet ganska tidigt och när jag kom hem var jag först hos pappa en stund och sedan åt vi middag hos mamma. Imorgon är det sista dagen innan skolavslutningen och det känns sååååååå skönt! Det har varit sjukt stressigt i skolan de sista veckorna och jag blev så stressad att jag inte mådde så bra så det är en sån lättnad nu när allt skolarbete är inlämnat. Imorgon ska alla nior och lärare tävla i någonting, men de har inte berättat vad än. Det känns så sjukt att jag ska sluta nian, just nu känns det väldigt skönt men tror att jag kommer gråta väldigt mycket på skolavslutningen, så känslig som jag är haha. Men det känns bra att starta om på nytt sedan i gymnasiet, men jag är såååå nervös men jag tänkte skriva ett separat inlägg om det. Det har varit så mycket i åttan och nian så det ska bli skönt att börja om. I åttan var det verkligen kaos och jag mådde inte alls bra då och därför känns det lite skönt att sluta. Men nu måste jag sluta skriva för jag måste sova nu haha, men vi hörs! ps. Jag lägger in en bild från när jag gick i åttan :)

XOXO

  • 31 Readers

Likes

Comments

Jag tog några bilder förut när vi gick på en promenad vid landet så tänkte visa er några, hoppas ni gillar dem😊

  • 52 Readers

Likes

Comments