Vilken färg på lampan ska man välja?

Så där ja, en natt gjord. En enkel natt brukar vara bäst men man är lite smått trött dagen efter oavsett.
Imorse sprang jag in på Ica och handlade lite smått till ikväll och till helgen. Så slipper man trängas med resten av Norrtälje på fredag eftermiddag. Här på Ica flygfyren har dom fantastisk chark avdelning. Jag köpte mortadella med tryffel, jag älskar mortadella, och prosciutto med tryffel. Färsk sten ugns bakad bröd och oliver. Ja man kan ju säga att helgen är räddad.otroligt hjälpsam personal med stor erfarenhet av chark! Rekommenderar starkt att svänga in där om man har möjlighet.
Idag kommer en elektriker och ska se över vad som behöver åtgärdas i garaget. Dessutom så ska han dra el för luftvärmepump som ska installeras så småningom.
Jag sov bort nästan hela dagen sen så passade jag på att tvätts och bara umgås med min kära.
Vi kollade på Mommy dead and dearest som finns på HBO nordic.
Jag vet att det har funnits fall i Sverige där man har utrett munchausen syndrome, det är fruktansvärt! Att barn får stå ut både psykisk och fysisk smärta för att föräldrarna behöver bekräftelse.. Hemskt!!! Rekommenderar starkt att se filmen. Det är en dokumentär men den 20/3 släpps även en film som heter The Act och den är baserad på den här dokumentären.
Mycket roligare än så blir det inte ikväll, jag har köpt lite tidningar som jag tänkte bläddra i och Henrik ska sova.
Va tycker ni om Kizu lampan? Jag velar lite vilken det man ska ha. Vit kommer synas lite mer men den svarta är så mycket snyggare!!

För att se vart benen och lamporna kommer ifrån så är det bara att klocka på bilderna.


Så hör blev benen på byrån! Så himla fina! Vi är jätte nöjda över valet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229