Upp och ner....

Känns som att livet tog ett par steg tillbaka! Jag har jobbat som en gnu senaste 2 veckorna vilket har orsakat att alla möjliga störningar på mitt psyke. I torsdags slutade jag i hysteriska tårar, hela helgen har jag legat i någon dvala av nedstämdhet. Imorgonbitti går jag av och ska vara ledig hela veckan egentligen men jag tog ett extra pass på onsdag natt och på torsdag kväll. Det började egentligen med att jag bestämde mig för att jobba extra pass för att kunna köpa vinkyl. Och eftersom Henrik inte tycker att det är prio att köpa den så kommer jag betala för den själv. Sen va jag snäll och bytte pass med min kollega så jag åkte på 3 helger på rad, självklart va det mitt eget val men lite tungt. Så efter 7 nätter, nästan på rad, va jag ganska slut. Sen mellanlandade jag hemma en natt och sen va det bara att köra på igen. I torsdags va vi och drack lite öl efter kursen och där va droppen för mig. Alla känslor, frustration och ångest BUBBLADE upp och efter jag hade kommit hem så bröt jag ihop. Inte bara i tårar men hysteriskt ångest. Det va länge sen jag kände mig på botten. Hela min kropp skrek av ilska och förbannade mig, min själv gömde sig så djupt att än idag (söndag natt) kan jag inte ens se röken av den! Mitt psyke tog tre steg bakåt, jag vill bara dra täcket under huvudet och sova bort halvt livstid! Jag vet liksom inte hur länge jag ska orkar vara så deppig.... Jag är ledig ganska mycket nästa vecka vilket gör att jag kanske kan manipulera mitt liv och vända men annars är det 3 veckor kvar tills vi går på semester. Semester kommer att bestå av julbord, mys hemma och röj av köket. Vi ska beställa lite saker så vi kan få in vinkylen, och om jag mår tillräckligt bra så ska jag faktiskt ta tag i och måla sovrummet. Det är något som ligger och stör mitt psyke rätt så mycket också.

På lördag har jag bokat bord på Tabbouli, då ska vi faktiskt ha dejt kväll. Vi har tidigare varit där men det är en massa år sen så det ska bli jätte trevligt att komma iväg och mumsa på avsmakningsmeny.

Hemma har jag knappt varit, så det har inte tillkommit några nya inrednings detaljer eller planer. Men planer är innan året är slut:

Köket: Vinkyl

Vardagsrummet: Den känns rätt komplett men kanske lite julblommor

Walk in closed: jag måste köpa en stol/fåtölj och kanske en liten lampa som kan stå i fönstret

Sovrummet: färg!!! Måste köpa färg så jag kan måla! Lite detaljer till väggarna. Det känns väldigt avskalat där just nu

Lilla rummet: det är lite oklart..... Återkommer om det

Hallen: matta! Vi måste ha en dörrmatta innan snön kommer


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229